BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.433,25
GÜNCEL

Leyla tecavüz kurbanı mı Ağrı Valisi ilk otopsi sonucunu açıkladı

AĞRI'da 18 gün sonra cesedi bulunan Leyla Aydemir'in ilk otopsi sonucu açıklandı. Küçük kızın sırtında darp izleri olduğu söylenmişti. Ağrı valisi son dakika açıklamada küçük kızın kaçırılmış olabileceğini duyurdu.

AĞRI'da 18 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'le ilgili son dakika gelişmeler var. Küçük Leyla'yı ailesi bekletmeden bu sabah erken saatte toprağa verirken geride yanıtlanması beklenen bir çok soru kaldı. Leyla'nın cesedinin bulunduğu yer de bunlardan biri. Küçük kızın sırtındaki yara izleri akıllara kötü ihtimalleri getirirken tecavüz kurbanı olup olmadığına dair son dakika açıklama az önce Ağrı valisinden geldi.

SON DAKİKA AÇIKLAMA: Leyla Aydemir'in otopsisinin ilk sonuçları açıklandı. Ağrı Valisi Süleyman Elban, küçük Leyla'da darp ve tecavüz bulgusuna rastlanmadığını söyledi. Leyla'nın ölüm sebebiyle ilgili kahreden bilgiyi de paylaştı.

LEYLA AÇLIKTAN ÖLMÜŞ : Vali Elban şunları anlattı: "Otopsi ve değerlendirmeler neticesinde yavrumuzun kaybolduktan sonra 8-10 gün içerisinde ölmüş olduğu sonucuna varıldı. Daha sonra da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulunduğu suyun içerisine bırakılmış... Ölüm nedeni, 8-10 gün aç bırakılması..."

"İSTİSMAR VE TECAVÜZ YOK" : Çocuğun cesedinde herhangi bir darp ve yaralama izi mevcut değil. O süre zarfında vahşi hayvan yaralaması da söz konusu değil. Vücudundaki izler güneş yanığı. Çocukla ilgii herhangi bir istismar, tecavüz emaresi de yok."

Sitene Ekle