BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Levent Kırca'nın aile dramı

Levent Kırca televizyon programında çocukluğunu anlattı. Yaşadığı aile dramı da işte o anlarda ortaya çıktı.

Abone ol

Ünlü komedyen Levent Kırca, Oktay Kaynarca ve Zara'nın birlikte sunduğu "Salı Sefası" programında geçmişine dair ilginç bir aile dramını anlattı.

Programda çocukluk yıllarını anlatan Levent Kırca, ressam babası Mehmet Kırca'nın İsviçre'ye gidişini ve annesinin kendisine hem annelik hem babalık yaptığı dönemleri şöyle anlattı:

BABAN GELDİ GER GÖR

 'Babamı hatırladıkça hala yüreğim sızlar. O yıllar gelir aklıma, gözlerim dolar. Beni, annemi ve ablamı bırakıp gitti babam. Bir daha da geri dönmedi. Öğretmen olan annemle de ayrıldıkları için bir süre sonra İsviçreli bir kadınla evlendiğini öğrendik. 28 yaşındayken bir gün Bodrum'da annem beni aradı, "Baban geldi, gel gör" dedi. Eve geldim bir baktım babam yatıyor, yalnızca sırtını gördüm. O gece uyudu, ertesi gün uyandığında tanıştık."Babasıyla arasında her zaman bir soğukluk olduğunu ve yalnızca yaz tatillerinde görüştüklerini belirten Levent Kırca, kendisine hem annelik hem babalık yapan annesi Bahriye Özbay Kırca'yı ise her zaman çok sevdiğini söyledi.(ayakligazete.com)