BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  GÜNCEL

Kuyumcuyu iğneyle uyuttu ama

Bursa'da sahte hemşire kuyumcuyu grip aşısı yerine sakinletirici iğneyle uyuttu. Sonra mı?

Abone ol

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, Sağlık Müdürlüğü'nden geldiğini söyleyen sahte hemşire, soymak istediği kuyumcuyu grip aşısı diye yaptığı sakinleştirici iğneyle uyuttu. Kuyumcu kendinden geçerken, bu sırada dükkana giren bir müşteriden korkan sahte hemşire hiç bir şey alamadan kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Kuyumcular Çarşısı'nda 'Şirin Kuyumculuk'a gelen 20 yaşlarındaki bir kadın, Sağlık Müdürlüğü'nden geldiğini ve grip aşısı yaptıklarını söyledi. İşyeri sahibi Zeki Şirin, önce oruçlu olduğu için aşı yaptıramayacağını söyledi. Kendisinin Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirildiğini, sonbahar ayında yaygınlaşan grip hastalığına karşı önlem almak için grip aşısı yapacağını söyleyen sahte hemşire, konuyla ilgili fetva aldıklarını ileri sürerek, "Diyanetten fetva aldık. Bu ilaç oruç bozmuyor. Sonbahar ayında grip hastalığı çabuk yayılıyor. Aşı yaptırmasanız, grip olma riskiniz bu mevsimde daha çok olur" diyerek, iş yeri sahibini ikna etti.

Sahte hemşirenin Zeki Şirin'nin koluna yaptığı iğne kısa sürede etkisini gösterdi. Uykusu gelen ve baygınlık geçiren iş yeri sahibini koltuğa oturtan sahte hemşire, iş yerine bir müşterinin girmesiyle paniğe kapılarak hızlıca iş yerinden ayrıldı. İşyeri sahibi Zeki Şirin'i baygın halde koltukta oturduğunu gören müşteri, olayı etraftaki esnafa haber verdi. Şirin, çevredeki esnaflar tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Koluna sakinleştirici iğne yapıldığı tesbit edilen Zeki Şirin, hastanede yaklaşık 4 saat uyudu. Kendine geldikten sonra polise ifade veren Şirin, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. İşyerinden herhangi bir şey çalınmadığı belirlenirken, olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.