BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.248,16
HABER /  SPOR

Kupada son finalist Akhisarspor oldu!

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Akhisarspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. İlk maçı da 3-1 kazanan yeşil-siyahlı ekip, yarı finale yükseldi ve Ümraniyespor'un rakibi oldu.

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası'nın son sahibi Akhisarspor, yarı finale yükselen son takım oldu. 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşına çıkan Akhisarspor, deplasmanda da Kasımpaşa'yı 2-1 yendi ve yarı finale yükseldi.

Akhisarspor'a turu getiren goller 18. dakikada Helder Barbosa ve 84. dakikada Josue'den geldi. Kasımpaşa'nın tek sayısını ise 37'de Koita kaydetti.

Bu sonuçla Akhisarspor, yarı finalde Ümraniyespor'la eşleşti. Yarı finalin diğer ayağında ise Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor kozlarını paylaşacak.

Bu arada, maçın bitiş düdüğünün ardından Akhisarsporlu Elvis Manu ile Kasımpaşalı Karim Hafez arasında gerginlik yaşandı. Maçın hakemi Arda Kardeşler, ilk anda 2 futbolcuya da sarı kart gösterdi. Daha sonra Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden gelen uyarı üzerine pozisyonu ekrandan izleyen hakem Kardeşler, rakibine tokat attığı gerekçesiyle Manu'ya direkt kırmızı kart gösterdi.