BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.426,54
HABER /  GÜNCEL

Kumar her şeyini aldı

Herşeyini kaybetti. İşini evini, ailesini.. Baba bu acıya seyirci kalamadı.

Abone ol

Kütahya'da bir apartman dairesinde kumar oynadıkları iddia edilen 9 kişi, ''oğlunun kumar yüzünden her şeyini kaybettiğini'' öne süren babanın ihbarıyla yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, polis merkezine başvuran Hüseyin S. (65), bir apartman dairesinde kumar oynatıldığını, oğlu Mehmet S'nin ise burada oynadığı kumar sonucunda çok miktarda para, halk otobüsü ve durağını kaybettiğini, ailesine bakmadığını iddia ederek, yardım istedi.

Hüseyin S'nin iddiaları üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Cumhuriyet Savcısının izniyle Mehmet K'ye ait Ali Paşa Mahallesi'ndeki apartman dairesine operasyon düzenledi.

Uzun süre zili çalmalarına rağmen açılmayan kapıyı kırarak apartman dairesine giren güvenlik güçleri, yaptıkları aramada çok sayıda kumar aracı ile kumar hesaplarının kayıtlı olduğu bir defter ele geçirdi.

Olayla ilgili olarak şikayette bulunan kişinin oğlu Mehmet S. ve ev sahibi Mehmet K. ile operasyon sırasında evde bulunan Ö.Y, K.K, A.D, M.U, Y.T, S.K. ve B.C. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.