BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,62
ALTIN 2.488,74
HABER /  SPOR

Kulüp başkanına şok suçlama: Beni yatağa itti uyandığımda çıplaktım

Afganistan'da cinsel taciz suçlaması nedeniyle görevden alınan Afganistan Futbol Federasyonu Başkanı Keramuddin Karim için 3 kadın futbolcu şikayette bulundu.

Abone ol

Afganistan Futbol Federasyonu Başkanı Keramuddin Karim, Kadın Milli Futbol Takımı oyuncularına cinsel tacizde bulunduğu yönündeki suçlamaların ardından görevden alındı. Yaşanan skandalın ardından Afganistan Kadın Milli Futbol Takımı’nda 3 oyuncu Keramuddin Karim’i şikayet etti.

‘UYANDIĞIMDA ÇIPLAKTIM’
Afganistan’ı karıştıran haberin ardından ifadesine başvurulan kadın futbolcunun anlattıkları tüyler ürpertti. İşte ortalığı ayağa kaldıran ifadeler:

”Diğer odaya geçelim dedi. İçeri girdikten sonra kapıyı kilitledi. Yatağa oturmamı söyledi. Sonra bana ‘Bugün kıyafetlerinin altında ne olduğunu göreceğim’ dedi. Ben gitmek istediğimi söyleyince ‘İstediğin kadar çığlık at, kimse seni duyamaz’ dedi. Sonra beni yatağa itti. Direndim ve yüzüme vurdu. Kapıya gitmeye çalıştım ama açılmadı. Burnum ve dudaklarım kanıyordu. Beni dövmeye başladı. Uyandığımda çıplaktım. Her yerde kan vardı. Vücudumdan kan geliyordu. Silahı aldı ve kafama dayadı. ‘Seni öldürürüm. Ailene de aynı şeyi yaparım. Hayatta kalmalarını istiyorsan sessiz kal’ dedi.

SEKS İSTEĞİNİ KABUL ETMEYİNCE KOVULDULAR
Öte yandan Keramuddin Karim’den şikayetçi olan Afganistan Kadın Milli Futbol takımı, “Bizimle seks yapmayı istedi. Bunu kabul etmeyince milli takımdan kovulduk” ifadelerini kullandı.