BIST 9.486
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,16
HABER /  GÜNCEL

Kubilay'a dikkat!

Bakırköy'de bugünlerde avukatından tekstilcisine herkes dolandırıcı Kubilay'ı konuşuyor.

Abone ol

Dolandırdıkları arasında avukatlar, taksiciler bulunan Kubilay sahte isimli Emrah Özdemir'in pahalı cep telefonlarına düşkün olduğu belirtiliyor. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı başvurular üzerine Emrah Özdemir hakkında tutuklama kararı çıkardı. Ancak karar doğrultusunda harekete geçen Polis, Özdemir'in Bağcılar'daki adresine düzenlediği baskından eli boş döndü. Özdemir'in evi boşalttığı belirlendi.

KOLAYCA ETKİLİYOR

Özdemir'in dolandırdığı kişiler arasında yer alan Avukat Kadir Gümüş Kubilay tarafından nasıl dolandırıldığını şöyle anlattı; "Aksaray'da bulunan büroma geldi. 'TIR şirketimiz var. Jandarma tarafından arandı eroin bulundu. Babamı gözaltına almışlar. Avukatlığını yapar mısınız?' diye sordu. Kabul ettim, Mali Şube'ye gitmek için yola çıktık. Bu sırada cep telefonunun dinlenebileceğini söyleyerek, benim cep telefonumu istedi. Bakırköy'de para alma bahanesiyle arabadan indi ve geri gelmedi. Cep telefonum ile borç verdiğim 200 dolar param gitti."

Atatürk Havalimanı'nda taksicilik yapan Mustafa Kars da Özdemir tarafından "çarpılmış." Özdemir'in müşteri olarak bindiğini belirten Kars, "Babasıyla kavga ettiğini, otelde kalacağını söyledi. Bir otele bıraktım ve taksimetre tutarı olan 60 milyon lirayı aldım. İnerken, 'Yarın beni al' dedi. Bir hafta gezdik. Sonunda 200 milyon ile iki cep telefonu kaptırdım" dedi.

Kaynak : Sabah