BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.294,00

Kova burcunda yeniay doğuyor!..

Geleceğimizi şekillendirecek, değiştirecek yeni fikirler ve ideallerin peşinden gidip, başlangıçlar yapabiliriz. Bireysel yaşamlarımızda olduğu kadar Kova yeniayı toplumsal kavramlarda da önemli yenilik ve değişimleri ortaya çıkarabilir.

Bugün 5 Şubat Salı... Mars günündeyiz...

Kova burcundaki Ay yeniay fazında… Ay 00:05’de Güneş ile birleşecek ve  15° Kova burcunda yeniay doğacak.

Teknoloji, bilim, uzay, astronomi,  astroloji, internet,  havacılık, uçaklar, yeni projeler, idealler, umutlar, buluşlar, evrensel konular, grup çalışmaları, arkadaşlıklar, özgürlük ve devrimler Kova burcunun temsil ettiği kavramlardır.

Ay boyunca gerek kişisel gerekse toplumsal alanlarda bu konular daha fazla görünür hale gelebilir. Geleceğimizi şekillendirecek, değiştirecek yeni fikirler ve ideallerin peşinden gidip, başlangıçlar yapabiliriz. Bireysel yaşamlarımızda olduğu kadar Kova yeniayı toplumsal kavramlarda da önemli yenilik ve değişimleri ortaya çıkarabilir.

Kova burcundaki Ay sabah saatlerinde Jüpiter ile uyumlu görünümde olacak. Bu ruhsal olarak bizi rahatlatırken geleceğe daha iyimser ve umutlu bakabiliriz.

Yeni girişimler için de cesaretimiz artabilir. Öğleden sonraki saatlerde Merkür ile birleşen Ay Mars ile de uyumlu açıda olacak. Hızlanan enerjiler zihinsel aktiviteleri ve iletişim trafiğini güçlendirebilir. Hızlı ve yeni fikirler üretebilir, bilgiler alabilir, tekliflerle karşılaşabiliriz.