BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,05
ALTIN 2.324,97
GÜNCEL

Korkunç olay! Kocasından gördüğü işkenceyi mahkemede anlattı

Mersin'de geçtiğimiz yıl 8 yaşındaki çocuğunun önünde eli ve ayakları bağlı bir şekilde kocasından işkence gördüğünü iddia eden Gündüz Y., cezaevinde bulunan eşine boşanma davası da açtı.

MERSİN'de geçtiğimiz yıl 8 yaşındaki çocuğunun önünde eli ve ayakları bağlı bir şekilde kocasından işkence gördüğünü iddia eden Gündüz Yıldız, cezaevinde bulunan eşine boşanma davası da açtı. Duruşmada genç kadın eşinden gördüğü korkunç işkenceyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.

Korkunç olay geçen yıl 17 Aralık 2017 günü Toroslar ilçesindeki meydana geldi. Uyuşturucu suçundan hükümlü olduğu için cezasının son 1 yılını açık cezaevinde geçiren Düzgün Ali Yıldız, izinli olarak geldiği evde 10 yıllık eşi ve öz amcasının kızı olan Gündüz Y.'ye çok ağır işkence yaptı.

YORULUNCAYA KADAR İŞKENCE ETTİ... Karısına önce tokat atan, ardından kemerle vuran koca, kadının üzerine sobanın üstündeki sıcak suyu döktü. Bunun üzerine acı çeken ve bağıran kadının ağzını, elini ve ayaklarını koli bandıyla bantlayan koca, bir süre daha şiddete devam etti. Yaşanan bu korkunç olaya 8 yaşındaki kız çocuğu E.Y. de şahit oldu. Hatta annesini kurtarmak isteyen küçük kız da babasından dayak yedi. 

KIZINI OKULA GÖTÜRÜNCE POLİSİ ARADI... Sabaha kadar süren işkencenin ardından çocuğu okula götürmek için evden ayrılan Gündüz Y., kızıyla birlikte okula gitti. Genç kadın burada okulun hizmetlisinin telefonundan polisi arayarak yardım istedi. Gündüz Yıldız, hastanede tedavi altına alınırken, Düzgün Ali Yıldız gözaltına alındıktan sonra yeniden cezaevine gönderildi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI... İşkence gören kadın eşine boşanma davası da açtı. Gündüz Y.'nin açtığı boşanma davasının ikinci celsesi görüldü. 5. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmada Gündüz Yıldız ve tanıklar dinlendi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. 

KEMERLE DÖVDÜ,BOĞMAYA ÇALIŞTI, ÜZERİME KAYNAR SU DÖKTÜ... Düzgün Yıldız maruz kaldığı işkenceyi şöyle anlattı: “Beni kemerle dövüp boğarak öldürmeye çalıştı. Sonra da ‘Seni bir kerede öldürmeyeceğim, acı çektire çektire öldüreceğim’ diyerek sobanın üzerindeki kaynar suyu üzerime döktü. Sonra benden yeniden su ısıtmamı istedi. Suyu ısıtmaya giderken odaya kilitledim kendimi. Camı açıp yardım istemek için bağırdım ama sesimi kimseye duyuramadım. Bu sırada eşim kapıyı kırıp içeri girdi. Beni saçlarımdan sürükleyerek salona getirdi ve orada ellerimi ayaklarımı bağladı. Bağırmayayım diye de ağzımı bantladı. Bu sefer suyu su ısıtıcısıyla ısıtıp ısıtıp üzerime döktü. Sonra yorulduğunu söyleyip sabaha devam edeceğini söyleyerek işkenceye ara verdi.”

ARAYA GİREN KÜÇÜK KIZINA DA ŞİDDET UYGULADI... Tüm bu vahşetin evde bulunan 8 yaşındaki kızının E.’nin gözleri önünde yaşandığını dile getiren Yıldız, “Kızım ağlayarak babasına yapmaması için yalvardı. Bunun üzerine onu da kemerle döverek bir kenara çekti ve kaynar su dökmekle tehdit etti. Kızım olayın yaşandığı gece ve sonrasında altını ıslatmaya başladı. Çocuğun psikolojisi harap olmuş durumda” diye ifade etti.

Sitene Ekle
Etiketler