BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.492,69
HABER /  MEDYA

Köprüde intihardan vazgeçiren Erdoğan'a eleştiri

Yazar Hayko Bağdat ve oyuncu Barış Atay, vatandaşı Boğaziçi Köprüsü'nde intihardan vazgeçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. Ahmet Hakan ise Erdoğan'ı övdü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaz'da makam aracını durdurarak intihar girişiminde bulunan Vezir Çatraş isimli vatandaşı bu eylemden vazgeçirmesi 2 ünlü ismi rahatsız etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazının ardından Asya Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçerken, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan Vezir Çatraş isimli vatandaşın bu eylemden vazgeçmesini sağladı.

ERDOĞAN'I HEDEF ALDILAR

Bir insanın intiharın kıyısından dönmesini dahi Erdoğan karşıtlığı çerçevesinde değerlendirenler sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Olayın bir kurgu olduğunu ileri süren isimler Erdoğan'a hakaret boyutuna varan yorumlarda bulundu.

ATAY VE BAĞDAT'TAN ELEŞTİRİ

Erdoğan'ı hedef alanlar arasında en dikkat çeken isimler ise oyuncu Barış Atay ve yazar Hayko Bağdat. Atay, olayın bir kurgu olduğu imasını öne sürerken Bağdat, "Devlet kurşunuyla hergün çocuklar öldürülürken 'ne merhametli adam, köprüde hayat kurtarıyor yaaa' diyemeyeceğim. Kusura bakmasın" ifadeleri ile Cumhurbaşkanı'nı hedef aldı.

Bir hayatın kurtulmasını dahi hazmedemeyenlerin bu tavrı sosyal medyada yoğun tepki çekti.

İşte Hayko Bağdat ve Barış Atay'ın konuyla alakalı attığı tweetler;

AHMET HAKAN'DAN ERDOĞAN'A ALKIŞ

Erdoğan'ın tavrını köşesinde yorumlayan Ahmet Hakan, "Bayılmdım buna" diye yazdı. Yazar, "Eleştirilecek çok yönü var ama seviyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu babacan, şaşırtıcı ve beklenmeyen hareketlerini" ifadelerini kullandı.

İNTİHARA TEŞEBBÜS EDEN KİŞİ ERDOĞAN HAYRANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi köprüsünde intihardan vazgeçirdiği Vezir Çatraş, Erdoğan'ın hayranı çıktı.
Siirtli ve tekstil çalışanı olduğu öğrenilen Çatraş'ın sosyal medya hesaplarındaki Erdoğan ve Ak Parti paylaşımları dikkat çekiyor. 2 çocuğu bulunan Çatraş ayrıca Beşiktaş fanatiği. Beşiktaş'ın maçlarını kaçırmayan Çatraş, tutkusunu tribünden fotoğraflar paylaşarak göstermiş. Çatraş'ın yaklaşık 10 gün önce yaptığı son paylaşımlarından birinde ise evinden taşınırken çektirdiği fotoğraf yeralıyor. Vezir Çatraş, bu fotoğrafta ile ilgili yorumunda, "Evlendim evleneli yüzümün gülmediği, evden kurtuluyorum" yazmış. Çatraş bir diğer yorumu ise "İstanbul beni bitirdi" şeklinde.