BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85

Konya'ya ünlüler köyü yapılıyor

Konya'ya ünlüler köyü yapılıyor

Ünlü modacı cemil ipekçi, konya'nın hüyük ilçesine bağlı çavuş beldesinde eşek arabasına bindi. yapımı devam eden kerpiç ev ve atölyelerin yapıldığı alana eşek arabasıyla giden ipekci, inşaat ustalarına yardım ederken, bir evin duvarına kerpiç koydu.

Konya'ya ünlüler köyü yapılıyor

Ünlü modacı Cemil İpekçi, Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde eşek arabasına bindi. Yapımı devam eden kerpiç ev ve atölyelerin yapıldığı alana eşek arabasıyla giden İpekci, inşaat ustalarına yardım ederken, bir evin duvarına kerpiç koydu.

Konya'ya ünlüler köyü yapılıyor

Çavuş beldesinde hayata geçirilen, "Sonsuz Şükran Köyü" projesi kapsamında düzenlenen "Anadolu'ya Şükran Buluşmaları" etkinliği, festival havasında devam ederken, etkinlik için bölgeye akın akın gelen sanatçılar, kendileri için yapılan kerpiç evleri de ziyaret ediyor.

Konya'ya ünlüler köyü yapılıyor

Sinema ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin yaşayacağı, atölye çalışmalarını yapacağı kerpiç ev ve atölyelerin yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ederken, sanatçılar da inşaat çalışmaları süren evlerde ustalara yardım ediyor.
Ünlü modacı Cemil İpekçi de sanat köyünde yaşayacak ve atölye çalışmaları yapacak isimler arasında yer alıyor. Sanat etkinliğinin açılışına katılan İpekçi, inşaat alanına bindiği eşek arabasıyla giderken renkli görüntüler sergiledi.

Konya'ya ünlüler köyü yapılıyor

Zaman zaman inatçılık eden eşeği büyük bir ustalıkla kullanan İpekci, inşaatı süren bir kerpiç eve gelerek ustalara yardım etti. Evin duvarına kerpiç koyan İpekci, daha önce eşeğe bindiğini ancak eşek arabasıyla ilk kez yolculuk yaptığını söyledi. Çocukken Büyükada'da eşeğe
bindiğini belirten İpekçi, "Ama binmemle birlikte düştüm. Ondan bu yana ilk defa böyle bir arabaya biniyorum. Çok keyifliymiş. İdare edebileceğimi sanmıyordum ama herhalde benim de burada bir evim olduktan sonra ben de burada küçük bir ahır yapar, kendime bir araba alır köye bununla iner çıkarım. Yani çok hoş bir şey" diye konuştu.