BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konya'da vatandaşın etinden tırnağından arttırdığı otomobillere göz diktiler

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

KONYA’da kimliği belirsiz kişi veya kişiler, daha doğrusu vicdansızlar tarafından kundaklanan 4 otomobilde maddi hasar oluştu. Otomobili kundaklanan vatandaşlardan biri '15 gün önce 3 araba daha yakmışlar, çözülmesini istiyoruz' dedi.

Abone ol

Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Kurtuluş Mahallesi Gökçeşme Sokak’ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen şüpheli ya da şüpheliler apartmanların yanında bulunan araçları ateşe verdi. Benzin dökülerek yakıldığı tahmin edilen araçların yandığını gören vatandaşların ihbarı ile adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Araçların yanma anı ise apartmanda yaşayanlar tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"15 gün önce 3 araba daha yakmışlar"

Kundaklamada aracı zarar gören Sezai Evregen, “Olay, gece 03.30 sıralarında gerçekleşti. Yatıyorduk, sese uyandık. Komşular zile bastılar, gürültü patırtı oldu. Onun üzerine uyandık, geldiğimizde arabalar yanıyordu. 4 araba var, arabalardan birini götürdüler. Biz de söndürmeye çalıştık o esnada, zaten itfaiye yakın olduğu için hemen geldi söndürdü. Herhangi bir kimseyle husumetimiz sıkıntımız yok ama yaklaşık 15 gün önce burada 3 araba daha yakmışlar. Ne olduğu belirsiz şu anda herhangi bir şey yok yani. Çözülmesini istiyoruz, inşallah polisler en yakın zamanda bu işi çözer” dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Safiye Soyman reklam gelirini işe yatırdı Bodrum'da otel kapattı
Foto Galeri Safiye Soyman reklam gelirini işe yatırdı Bodrum'da otel kapattı Galeriye Gözat