BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.309,06
GÜNCEL

Konya'da kadın sürücü plakayı söküp adama daldı

KONYA’da trafikte belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada kadın sürücü, tartıştığı erkek sürücüye araçtan söktüğü plakayla vurdu. Erkek sürücü de biber gazıyla karşılık verince ortalık karıştı. Bu anlar, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

KONYA'da bir kadın sürücü, trafikte belirlenemeyen nedenle tartıştığı erkek sürücüye, araçtan söktüğü plakayla saldırdı. Erkek sürücünün de biber gazıyla karşılık verdiği kavga anı cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, 10 gün önce merkez Karatay İlçesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kadın sürücü, belirlenemeyen nedenle bir erkek sürücüyle tarıştı. Tartışma sonrası otomobilinden aşağıya inen kadın, erkek sürücünün araç plakasını sökerek sürücüye vurmaya başladı. Kadın sürücü, yakınlarının araya girmeye çalışmasına rağmen erkek sürücüye vurmaya devam etti. Erkek sürücü de aracından aldığı biber gazını kadına doğru sıktı. Daha sonra kadın sürücü elindeki plakayı araca doğru fırlattı. Kavga, kadının yakınları ve çevredekilerin araya girmesiyle sona erdi. Bu anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Sitene Ekle
Etiketler