BIST 9.095
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,90
HABER /  GÜNCEL

Komşuları bile uyutmayan garip sesler

Böyle horlama ne görüldü ne duyuldu. Ne kendi rahat ne evdekiler ne de komşuları. Çarşı pazardakiler bile bu durumdan rahatsız.

Abone ol

Geçirdiği ameliyat sonucu ses teli sinirinin kesildiğini ileri süren Güçlü'nün şiddetli horlaması başta çocukları olmak üzere, komşuları bile rahatsız ediyor.

İncigül güçlü, çocukları uykusuz kalmasın diye sabaha kadar uyuyamıyor.

GUATR AMELİYATI SONRASI HAYATI KARARDI

Güçlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada 2010 yılında geçirdiği guatr ameliyatı sonrasında hayatının karardığını belirtti. 

Salihli’nin Kocaçeşme Mahallesi’nde yaşayan 4 çocuk annesi Güçlü, operasyon sırasında ses teli sinirinde meydana gelen hasar sonucu ses tonunun yüksek çıktığını kaydetti. Bu nedenle yüksek sesle horladığını ve çocuklarının uyandığını, hatta komşularının bile sesinden rahatsız olduğunu ifade etti.

SES TELİNİN KESİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Operasyonda ses telinin kesildiğini iddia eden den Güçlü "Şu anda boğazımdan çok yüksek oranda bir ses geliyor. Bu ses, guatr ameliyatı esnasında zarar gören ses tellerinden kaynaklanıyormuş. Uykum esnasında çıkan sesten dolayı çocuklarım uyuyamıyor. Ben de çocuklarım uykusuz kalmasın diye sabaha kadar uyumuyorum. Ancak geceleri boğazımdan gelen ses o kadar şiddetli ki, evimizin karşısında bulunan komşular bile sesten rahatsız olabiliyor" diye konuştu.

"ÜZERİNDE NE TAŞIYORSUN BOMBA MI?" DİYENLER BİLE OLUYOR

Yorulduğunda çıkan sesin arttığını anlatan Güçlü, son aylarda birkaç kez bayılarak hastaneye kaldırıldığını belirterek "Devletimizin verdiği yardımlarla geçimimizi sağlamaya çalışıyoruz. Çarşıya pazara çıktığımda hemen yorulduğum için boğazımdan garip bir ses ve hırıltı çıkmaya başlıyor. Yanımdan geçenler uzaklaşıyor, bazen "üzerinde ne taşıyorsun, bomba mı?" diyenler bile oluyor. Allah Rızası için birileri bana el uzatsın. Sağlığım yerinde olsun ben evime bakayım" dedi.

SESİ EVLERİMİZİN İÇİNE KADAR GELİYOR

Güçlü’nün komşusu Saadet Özkan ise “İncigül Hanım, evde temizlik yaptığı ya da üzüldüğü zaman sesi daha çok çıkıyor. Size yalan gelir belki ama biz evinin karşısında oturduğumuz halde özellikle geceleri hırıldama sesi ve aşırı horlama sesi evimizin içine kadar geliyor. Dışarıya çöp dökmeye falan çıktığında İncigül Hanımın olduğunu hemen anlıyoruz. Biz komşuları olarak yaşadıklarını bizzat şahidiz" diye konuştu.

BİZ DE İNANMAMIŞTIK

İncigül Güçlü’nün gece çıkardığı sesten uyuyamadığını ileri süren bir başka komşusu Emine Kurt ise "İncigül Güçlü bu mahalleye taşınalı kısa bir süre oldu. Kendisini buraya taşınmasından dolayı ziyaret ettiğimizde bize rahatsızlığından bahsetti. Daha önce ikamet ettiği evlerde bu derdinden dolayı komşularının rahatsız olduğunu söylemişti. Biz de inanmamıştık. Ama gelin görünki gece olup sessizlik çöktüğünde İncigül Güçlü’den çıkan ses gerçekten bizleri uyutmuyor" dedi.