BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Klavye Delikanlıları oyuncuları ve konusu birinci bölüm fragmanı yayınlandı

Show Tv'nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları bu akşam başlıyor. Vildan Atasever'in uzun süre sonra ekranlara döndüğü Klavye Delikanlıları oyuncuları ve konusu. Klavye Delikanlıları birinci bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Rasim Öztekin gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi Klavye Delikanlıları bu akşam yani 3 ekim tarihinde başlıyor. Show Tv'nin fragmanı yayınlandıktan sonra merak edilen dizisi Klavye Delikanlıları oyuncu kadrosu ve konusu ne? Gelin hep birlikte yeni başlayan dizi olan Klavye Delikanlıları'na bakalım.

Show TV'nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları, sitkom yakınlığı ile dikkat çekerken genç oyuncu kadrosu ile dikkat çekici. Senaryo ise Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'ye ait! İşte Klavye Delikanlıları dizisinin konusu, dizinin oyuncuları ve ilk bölüm fragmanı

KLAVYE DELİKANLILARI OYUNCU KADROSU

RASİM ÖZTEKİN (HİKO DAYI)

44 yaşında. Üç tane aynı model pijama kumaşından şalvarı vardır. Sürekli tek renk tişört ve spor giyer. Kafasında kasket. Elinde tesbih. Gözünde güneş gözlüğü. Genç derviş. Gelir kaynağı yok. Geçim derdi yok. Yaşama kaynağını insanların hayatını düzeltmeye çalışmaktan alıyor. Müdahaleci. Baskın karakter. Yolunu bulur. Yaşadığı aşkı yüreğine kazır. Kederinde ortağıdır neşenin olduğu gibi. Kulübede yaşar. Aforizmaların üstadıdır. Eski sevdası Nergis yıllar sonra tekrar karşısına çıkınca bir süre afallar ama mahalleye yeni taşınacak olan Eczacı Ece hanım, Onun hikayesini finale taşıyacak olan kadındır. Hiko dayının hikayesinin finali bir kitapçıda hayranlarına kendi yazdığı kitapları imzalarken sona erecektir.

KAAN YILDIRIM (KEREM TANRIVERDİ)

En az Bayram kadar sıkıntılı bir aile yapısı mevcuttur. Pısırık ve kimseye laf geçiremeyen bir babaya, otoriter ve dediğim dedik olmaya çalışan bir anneye sahiptir. Agresifliği ve sorgulayıcılığı buradan gelir. İlişkilerden korkuşu annesinden, hayattan korkusu ise babasına benzemekten gelir. En yakın arkadaşı aşağı yukarı aynı kaderi paylaştığı Bayram’dır. Hayatta en değer verdiği varlık ise kardeşi Tahir’dir. Her kardeşin böyle bir abim olsun diyeceği türden bir abi ve Hikayemize tat katacak bir “abi-kardeş” hikayesi. Kerem’in hayali ise bir sürü plaka sahibi olup oturduğu yerden para saymaktır.

URAZ KAYGILAROĞLU (KUZEN VOLKİ)

Küçükken dayısını örnek aldığı için bu hale gelmiştir. Üzerinde anne babadan çok dayının emeği vardır. Özgüveni her daim tavandadır. Ukala’nın önde gidenidir. Dünya yansa umurunda olmaz. Para kazanmak için her şeyi yapar. Nerede çakallık var orada o var. Çok rahat adam satar. Kısacası kötü örnektir. Ama içinde bir yerlerde gizli bir hikaye vardır; onu kötü göstermeyen… Kuzen Volki böyle gelmiş böyle gider. Hayali sınırsız güce ulaşan zengin ve kafasına göre takılan bir adam olmaktır.

VİLDAN ATASEVER (SEYRAN)

Tam bir İzmir kızı. Yeri geldiğinde çok rahat yeri geldiğinde de tersi pis modellerden. Yetişme yurdunda büyümüş. Okumuş. Okuduktan sonra okulun idari personeli olmuş ve zengin öğrencilere çaldığı sınav sorularını satarak ekstra kazanç sağlıyor. Tam bir dolandırıcı. Güzelliği kusurunu örten kadınlardan. Yetimhaneden beraber kaçtığı çocuk ile aşk yaşamış sadece. Çocuk bunu ortada bırakıp ortadan kaybolunca kendi başının çaresine bakmış ve bugünlere gelmiş. Erkeklerden nefret ediyor. İyi ve kaliteli yaşamaktan asla vazgeçmez. Her zaman şıktır. 


ALİ BARKIN (BAYRAM ŞEKER)

Bayram daha ilk doğduğu andan itibaren anne ve baba baskısı ile büyümüş genç bir kardeşimizdir. “Koşma oğlum terlersin, terlersen hasta olursun, hasta olursun doktor masrafı çıkar”, “Oğlum biz sana güveniyoruz, arkadaş çevrene güvenmiyoruz” diye diye çocuğu farkında olmadan asosyal bir vaziyete getirmişler. Ezik olmuş. “Bu çocuk tam olmamış” denilebilecek modellerden. İnsan içinde nasıl davranacağını bilemeyen, kalabalığa gelemeyen, insanların yüzüne konuşamayıp, bilgisayardan söven bir klavye delikanlısı olmuştur. Hatta bir “TROL” olarak bu işte para kazanıp Amerika’ya kaçmak için yeterli parayı biriktiriyordur.

SERAY SEVER (GÜNEŞ KİRTE)

Bir dakikası bir dakikasına tutmayan bir ayarsızlık abidesi. Ne yapacağı kestirilemez güçlü bir kadın. silah tutan suç şebekelerine inat, işini eğlenerek yapan ve yaptıranlardan. Temizeller Suç Çetesinin lideri.