BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,17
HABER /  DÜNYA

KKTC'de iğrenç olay! Karantina odasına zorla girip cinsel saldırıda bulundu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 24 yaşındaki M.D., kendisi gibi karantina otelinde kalan A.E tarafından cinsel saldırıya uğradığı gerekçesiyle polise başvurdu. Zanlı A.E, tutuklanarak Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Abone ol

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) karantina otelinde yaşanan cinsel saldırı ülkede infiale yol açtı. Ülkeye 27 Şubat'ta işçi olarak giriş yapan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Girne kentinin Alsancak ilçesindeki karantina oteline yerleşen 46 yaşındaki A.E, aynı otelde kalan M.D ile birlikte alkol aldı. A.E.'nin aradan geçen sürenin ardından M.D.'ye cinsel saldırıda bulunduğu ifade edildi.

M.D.'nin 'cinsel saldırı' şikayeti üzerine tutuklanan 46 yaşındaki A.E., Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı. Girne Polis Müdürlüğünde görevli Polis Çavuşu Tufan Yoncacı da mahkemede yaşanan olayı anlattı.

"Zorla odaya girdi"

Polis Çavuşu Yoncacı, zanlı A.E.'nin ülkeye 27 Şubat tarihinde inşaat işçisi olarak şikayetçi M.D ile birlikte giriş yaptıklarının tespit edildiğini bildirdi. Zanlı ve şikayetçinin Alsancak'ta faaliyet gösteren ve şu an karantina otel olarak kullanılan bir yerleşkede kaldıklarını belirten Yoncacı, zanlı A.E.'nin kaldığı 424 numaralı odada müşteki ile birlikte alkol aldıktan sonra şikayetçinin kaldığı 425 numaralı odaya zorla girdiğini ifade etti.

2 gün tutuklu kalacak

Şikayetçi M.D'nin doktor kontrolünden geçirildiğini ve soruşturmanın yeni başladığını belirten Yoncacı, soruşturmanın selameti açısından zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.