BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80
GÜNCEL

Kız kardeş katili kalaşnikoflu çatışmada görüldü!

İSTANBUL Ataşehir’de 28 Şubat’ta kız kardeşi Ceylan’ı başından vurarak öldüren ve önceki gün Bekir Teker’in iş yerine silahlı saldırı düzenleyen Erhan Timuroğlu’nun, en önemli adamı yakalandı.

Habertürk'ün haberine göre, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Pendik’te düzenlediği operasyonda Erhan Timuroğlu’nun en önemli adamı Cüneyt Ataoğlan yakalandı. Önceki gün Kadıköy’de Bekir Teker'in iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda Erhan Timuroğlu ile birlikte Cüneyt Ataoğlan'ın yer aldığı belirlendi.

Birçok suçtan aranan azılı gaspçı Cüneyt Ataoğlan'ın 50 yıl kesinleşmiş cezası bulunduğu belirtiliyor.

KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Erhan Timuroğlu’nun, kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu sevgilisi olduğu iddia edilen Bekir Teker’le sinemaya gittiği için öldürdüğü öne sürüldü. Ancak Bekir Teker, daha sonra yaptığı açıklamada, Ceylan Timuroğlu’nun sevgilisi olmadığını, olay günü de sinemaya gitmediğini açıkladı.

Kız kardeşini öldüren, ardından 2 silahlı saldırıya karışan Erhan Timuroğlu her yerde aranıyor.

Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet gazetesine el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu, her yerde aranırken mayıs ayında M.İ. adlı iş adamından 200 bin dolar haraç almak için silahla ofisine giderek tehdit ettiği, evini ve iş yerini kurşunladığı ortaya çıkmıştı.

Ağabeyi tarafından öldürülen Ceylan Timuroğlu...

KALAŞNİKOFLU SALDIRI

Polis, Erhan Timuroğlu’nu iki olaydan her yerde ararken, bu kez Kadıköy’de ortaya çıktı. Önceki akşam Kadıköy’de bir galeride kalaşnikofların da kullanıldığı çatışma çıktı. Olayda yoldan geçen iki kişi hafif şekilde yaralandı. 

Polis galeriye saldıran grupta Erhan Timuroğlu’nun da olduğunu belirledi. Saldırı yapılan galerinin Bekir Teker’e ait olduğu, saldırı sırasında da Teker’in galeride olduğu belirlendi. Aylardır aranmasına rağmen bulunamayan Erhan Timuroğlu’nu yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra Organize Şube Müdürlüğü de devreye girdi.

İstanbul’da kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu öldürdüğü iddiasıyla aranırken, bir iş adamının evini ve ofisini kurşunladığı belirlenen Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesine el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu’nun Kadıköy’deki galeriye saldırı anındaki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İLK GÖZALTI

Kadıköy’deki kaleşnikoflu saldırı olayında kullanılan otomobilleri temin ettiği saptanan, Erhan Timuroğlu’nun adamı Cüneyt Ataoğlan Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği’nin ortak operasyonu ile yakalandı. Hakkında 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Cüneyt Ataoğlan’ın çok sayıda iş adamının evini soyduğu bildirildi.

YAPTIĞI SOYGUNLAR ŞOKE ETTİ

Ataoğlu’nun bu hırsızlıklar dışında, 15 Ekim 2016 günü Üsküdar’da bir milletvekilinin evine girerek ziynet eşyasını çaldı. 21 Nisan 2017 günü Çengelköy’de eski milletvekilinin evinden 800 bin dolar, 5 milyon lira değerinde ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı.

Çekmeköy’de 8 Mayıs 2017 günü bir siteye girerek 5 kişinin evinden 470 bin lira çaldı. 9 Mayıs 2017 günü Beykoz’da işadamı D.A.E’nin villasına girerek 500 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldı. 25 Mayıs’ta Büyükçekmece’de B.D’nin evinden elektronik eşya ve ziynet eşyası çaldı.

27 Mayıs’ta işadamı H.O’nun evinden 45 bin euro, 50 bin lira para ve ziynet eşyaları çaldı. 28 Mayıs günü Beşiktaş’ta C.J.T’nin evinden 7.30 BMV lüks otomobil ve çelik kasa içerisindeki 400 bin lirayı aldı.

Son olarak 3 Haziran 2017 günü Büyükçekmece’de iş adamı F.E’nin evinden 2 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve Smith Wesson tabanca alarak kaçtı.

Sitene Ekle