BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'dan elenecek isim sızdı kim gidiyor?

Kısmetse Olur'dan elenecek isim medyaya düştü. Kısmetse Olur'dan bu hafta Bedirhan Akdağ elenecek deniyor. Ayça ise son anda kurtulacak.

Abone ol

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı yarın Kanal D ekranında ortaya çıkacak. Ancak şimdeden medyaya kimin eleneceği düştü bile. İddiaya göre Ayça Beğen ve Bedirhan Akdağ ismi oylama sonucunda çıkacak. Elenen isim ise Bedirhan Akdağ olacak.

Bu hafta kısmetse olurda birinci olan gelin ve damat adayları da SMS oylaması sonucunda belirlendi. Kısmetse Olur yarışmasında dokunulmazlığı kazanarak birinci olan isimler damat adaylarından Adnan gelin adaylarından ise Nur Erkoç oldu. Haliyle yarın yapıcak olan elemede Adnan ve Nur elenmeyecek.

KISMETSE OLUR KİM ELENECEK?

 ESER WEST'İN ESKİ EŞİ KİMDİR OLAY OLDU?

kısmetse Olur evine bu hafta Eser West'in eski eşi damga vurdu. Vucüt geliştirme sporu yapan eski karısı Maaxx hala Eser'in soyadını taşıyor.

Eser ile aynı dövmeye da sahip olan eski eşi Kısmetse Olur evinde kriz çıkardı.

Cansel Çördük ile Eser West arasında büyük kavga çıktı. İkili ayrılma noktasına geldi.

Cansel son kavgadan sonra kapıyı vurup gitti ve evi terketti. Cansel'i bu kadar çok kızdıran Eser'in eski eşi ile sadece kağıt üzerinde evli olduklarını söylemesine rağmen görüştüklerinin ortaya çıkması oldu.

KISMETSE OLUR BEDİRHAN AKDAĞ KİMDİR?

Bedirhan Akdağ Kısmetse Olur evine Boğaçhan'ın elenmesinin ardından dahil oldu.

Peki Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Bedirhan Akdağ kimdir? 25 yaşında olan Bedirhan Akdağ gelin adayları tarafından çılgın ve ukala olarak değerlendirildi. Yaşam koçluğu yapan Bedirhan Akdağ Bursa'da yaşıyor.