BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Tankut bakın kimin sevgilisi çıktı!

Kısmetse Olur'un damat adaylarından biri olan Tankur Denker, ünlü şarkıcı Şevval Sam'ın eski sevgilisi çıktı. Peki Tankut Denker kimdir ve Şevval Sam ile olan ilişkisi ne zaman olmuş?

Abone ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Kısmetse Olur' programının damat adayı Tankut Denker, şarkıcı Şevval Sam'ın eski sevgilisi çıktı.

Bir magazin programına katılan Lerzan Mutlu, Tankut Denker'i tanıdığını ve Şevval Sam'ın sevgilisi olduğunu söyledi.

Lerzan Mutlu, Tankut Denker'in lise döneminde çok popüler olduğunu söyleyerek, "Okuldayken bütün kızlar bu çocuğun peşindeydi. O lise sondaydı biz ortaokuldaydık. Kendisi benim okul arkadaşım hatta Şevval Sam'la çıkıyordu" dedi.

KISMETSE OLUR TANKUT DENKER KİMDİR?

Kısmetse Olur damat adaylarından Tankut Denker, İstanbul doğumlu. 43 yaşında olan Tankut Denker, daha önce de bir yemek yarışmasında boy göstermiş.

Marmara Üniversite Turizm Otelcilik bölümünde mezun olan Tankut Denker uzun süredir ABD'de San Francisco'da yaşıyor.Masaj Terapisti olaran Tankut Denker, Kısmetse Olur evinde Daniela flört etmişti. Eve gelen Gürkan'a Daniela'ya kaptırınca da hayli bozulmuştu.

Kısmetse Olur evinde Tankut Denker gözde damat adayından çok gözde aşçı konumunda. Erkekler evinde en güzel yemekler onun elinden çıkıyor.