BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Seray elendi kim geldi Dilek Demircan kimdir?

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı Seray Kurumuş oldu. Peki yeni gelen Dilek Demircan kimdir ve hangi damat adayına talip oldu.

Abone ol

Kısmetse Olur evinden  17 Nisan pazar günü kim elendi yeni gelen Dilek Demircan kimdir? Kısmetse Olur son elemesinde eve veden eden isim Seray Kurumuş olurken yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan'dı. Peki yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan kimdir ve kime talip oldu?

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı bu kez gelinler evinden geldi. Kısmetse Olur 17 Nisan pazar elemesinde damatlar evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden Seray Kurumuş ismi çıktı.

Kısmetse Olur elemesinde 10 bin liralık çeki Eser West kazandığı için Seray Kurumuş elenen gelin adayı oldu. kismetse olurdan kim elendi 17 nisan 2016Seray Kurumuş kısmetse olur evine Adnan Kızıltaş için gelmişti. Adnan Kızıltaş kızdan hoşlanmayınca Seray'a yol görünmüştü.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Seray Kurumuş elendikten sonra yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan oldu. Peki kimdir Dilek Demircan ve hangi damat adayına talipli?

kismetse olur dilek demircan kimdir

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip oldu.Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğendi. Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında yeni bir ilişki başlıyor.

BATUHAN CİMİLLİ SES KAYDI İZMİR ALDATMASI NEDİR?

Kısmetse Olur'dan bu kez Batuhan Cimilli'nin aldatma ses kaydı ifşa oldu Ayça Beğen aldatmayı öğrenince terketti.

Kısmetse Olur evinde Ayça Beğen ile flört eden Batuhan Cimilli'nin İzmir'de sevgilisi ile yaptığı kaçamak ortaya çıktı.

Batuhan Cimilli 'nin ses kaydı internete düşürken olay Ayça Beğen'in kulağına da gitti. Ayça Beğen bugün yayında ses kaydından söz etmedi ama aldatmadan haberdar olduğunu ortaya koyan sözler söyleyip Batuhan Cimilli'yi terketti. 

BATUHAN CİMİLLİ ALDATMA SES KAYDI

Peki Batuhan Cimilli aldatma olayı nedir? Haftasonu İzmir kaçamağı yapıp Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan kimdir? Batuhan Cimilli'nin aldatma ses kaydında Melisa avuncan isimli sevgilisi ile görüşmesi yer alıyor. Melisa Avuncan başka bir arkadaşlarının gelip onları almasını öneriyor. Ev ortamında buluşma kararı çıkıyor.

melise avuncan kimdir batuhan cimilli ses kaydi
Batuhan Cimilli ve Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan İzmir'de buluşuyorlar. Ardından ikilinin Alaçatı Çeşme'den samimi görüntüleri yansıyor

İşte internete düşen Batuhan Cimilli ve Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan arasında geçen ses kaydı;

BATUHAN CİMİLLİ ALDATTIĞI KIZ MELİSA AVUNCAN KİMDİR?

Batuhan Cimilli 'nin haftasonu yaptığı İzmir kaçamağında 'sevgilim' diye hitap ettiği kızın adı Melisa Avuncan.

batuhan cimilli aldatma Batuhan Cimilli sevgilisi ile İzmir'de kaçamak yaptı. Bu kaçamaktan başka fotoğraflar da yansıdı. O fotoğraflarda ise ikili hayli samimiydi.

batuhan cimilli kismetse olura aldatma ses kaydi

Batuhan Cimilli kaçamak yaptığı Melisa Avuncan ile olan ses kaydında 'Hayatım buraya gelmek bir sıkıntı görünmek bir sıkıntı' diyor.

batuhan cimilli kimdir melisa izmir aldatma
Batuhan Cimilli ile yakalanan Melisa Avuncan'ın instagram hesabından yansıyan fotoğrafları.

Melisa Avuncan'ın Batuhan Cimilli ile kaçamak yaptığı günden instagram hesabında aynı kıyafetlerle sahil kenarında yalnız başına çekilmiş görüntüleri bulunuyor.