BIST 9.452
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.498,25
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Nur Erkoç’un sırrı! Meğer evliymiş…

Kısmetse Olur evinde Emre ile flört eden Nur Erkoç bomba sırrını açıkladı. Nur Erkoç meğer evliymiş. Peki Nur Erkoç kimdir evlilik fotoğrafı var mı?

Abone ol

Kısmetse Olur son bölümünde Nur Erkoç bombası patladı. Nur Erkoç meğerse evliymiş. Nur Erkoç 'un gelinliğiyle olan evlilik fotoğrafı da ortaya çıktı.

Emre Ubeyli ile flört eden Nur Erkoç bugün yayınlanan Kısmetse Olur programında kendisiyle ilgili sırrı açıkladı.

Nur Erkoç daha önce evli olduğunu itiraf etti. Şimdiye kadar bu sırrı sakladığını söyleyen Nur Erkoç, Mehtap ile konuşurken beklenmedik bir anda itirafta bulundu.

NUR ERKOÇ EVLİLİĞİ VE GELİNLİKLİ FOTOĞRAFI

Kısmetse Olur gelin adayı Nur Erkoç 3 yıl birlikte olduğu sevgilisi ile evlenmiş. Nur Erkoç 1 yıl süren evliliğini şimdiye kadar sakladı. İşte Nur Erkoç'un evliliği ve gelinlikle olan fotoğrafı

NUR ERKOÇ EVLİLİĞİNİ İTİRAF ETTİ

NUR ERKOÇ EVLİYMİŞ EŞİ KİMDİR?

Nur Erkoç 23 yaşında evlendiğini ve 1 yıl boyunca evli kaldığını anlattı. Nur Erkoç 3 yıl birlikte olduktan sonra evlendiği kişiden neden ayrıldığını net bir şekilde ifade etmedi.

Nur, 'Evlendiğim için pişman olmadım' dedi. Nur Erkoç eşinden boşanalı 1 yıl olduğunu söyledi.

Nur Erkoç evliliğini neden sakladığı yönündeki ısrarlı soruları ise "Zamanı vardı" diyerek geçiştirdi. 

EMRE UBEYLİ VE NUR AYRILIYOR MU?

Nur Erkoç gelinler evinde sırrını açıklarken erkekler evinde Emre Ubeyli'den de itiraflar geldi. Emre, Nur ile aralarında bir ilişki olmadığını söyledi. Emre 'Şu anda ona karşı bir şey hissetmediğini' itiraf etti.

ESER CANSEL'E NASIL EVLENME TEKLİFİ YAPTI?

Kısmetse Olur damat adayı Eser artık Cansel ile resmen nişanlı. Eser sürpriz bir yemek düzenleyerek Cansel'e romantik bir şekilde evlenme teklif etti.