BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,96
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elenecek birinci çok sürpriz

Kısmetse Olur evinde 7 Şubat pazar günü kim elendi sorusunun yanıtı belli olacak. Gözde Deniz Kısmetse Olur evinden elendi deniyor peki koruma altına alınan kim?

Abone ol

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtını verecek eleme öncesi koruma altına alınan isimler belli oldu. Mehtap Taşkıran yeni bir kavgaya imza atınca birinciliği kaptırdı.

Kısmetes Olur evinde koruma altına alınan gelin adayı bu kez sürpriz oldu. SMS oylaması sonucunda koruma alan isim Nur Erkoç oldu. Damat adaylarından ise Murat geçen hafta olduğu gibi bu hafta da koruma altında.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ? GÖZDE DENİZ Mİ?

Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verecek eleme pazar gecesi yapılacak. Sosyal medyaya düşen bilgilere göre bu hafta kısmetse olur evinden Gözde Deniz elendi. Murat ise 10 bin liralık çekin sahibi oldu.

GÖZDE DENİZ KİMDİR?

Kısmetse Olur gelin adayı Gözde Deniz güzelliği ile evin dikkat çeken ismiydi. Kısmetse Olur evine Burçak İmre'nin elenmesinin ardından dahil olan Gözde Deniz fitneleri ile meşhur Daniela ile hayli iyi anlaştı.

20 yaşında olan Gözde Deniz lise mezunu. Rum kökenli olan Gözde Deniz İstanbul'da yaşıyor. Gri göz lensi kullanan Gözde , 1.70 boyunda ve kova burcundan.

Kısmetse Olur gelinler evine dahil olan Gözde Deniz ilk günden güzelliği ile dikkat çekti.

KISMETSE OLUR MEHTAP VAKASI MURAT ESMER SEVİYORUM DEYİNCE...

Kısmetse Olur evinde haftanın kavgalarında başrolü alan isimlerden biri Mehtap Taşkıran oldu. Mehtap bu kez de Murat 'esmer severim' deyince olay çıkardı.