BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.428,39
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi Emre şoku yeni gelen kim?

Kısmetse Olur kim elendi sorusunun yanıtını saat 23.00'da Kanal D yayını ile belli oldu. Kismetse Olur evine yeni gelen Dilek Demirci kimdir ve hangi damat adayına talip oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta Seray Kurumuş oldu. Kısmetse Olur 17 Nisan 2016 eleme gecesinde eve yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan oldu. Peki yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan kimdir ve kime talip oldu?

Kısmetse Olur evinde cumartesi günü haftanın birincileri açıklandı. Buna göre gelinler evinden Cansel Çördük, damatlar evinden Eser West birinci çıktı.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ - 17.04.2016 ELEME GECESİ

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı bu kez gelinler evinden geldi.

Kısmetse Olur 17 Nisan pazar elemesinde damatlar evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden Seray Kurumuş ismi çıktı.

seray kurumuş kimdir kismetse olur kim elendi 17.04.2016Kısmetse Olur elemesinde 10 bin liralık çeki Eser West kazandığı için Seray Kurumuş elenen gelin adayı oldu.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Seray Kurumuş elendikten sonra yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan oldu. Peki kimdir Dilek Demircan ve hangi damat adayına talipli?

dilek demircan kismetse olur kimdir yeni gelen gelin adayi

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip oldu.Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğendi. Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında önümüzdeki hafta yeni bir ilişki başlatılacak. Semih Kurtulmuş'un Murat ile birbirlerine kadın ayarladıkları ses kaydını ifşa eden Nur Erkoç elenmişti. Nur Erkoç ile Semih bir süre birlikte olmuşlardı.

NUR ERKOÇ'UN ELENMESİNE SEBEP OLAN MURAT VE SEMİH SES KAYDI

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde Semih ve Murat'ın skandal ses kaydını ifşa eden Nur Erkoç geçen hafta elenmişti. Nur Erkoç elendikten sonra eve üçüncü kez Daniela'nın dönmüş olması ise herkesi şaşırtmıştı. Daniela'nın torpili merak edilirken Kısmetse Olur elemesi güven sorgulamasından bir kez daha sınıfta kaldı.

BATUHAN CİMİLLİ SES KAYDI İFŞA OLDU ALDATMA RANDEVUSU

Kısmetse Olur evinde Ayça Beğen ile flört eden Batuhan Cimilli'nin İzmir'de sevgilisi ile yaptığı kaçamak ortaya çıktı.

Batuhan Cimilli 'nin ses kaydı da internete düştü. Melisa Avuncan isimli sevgilisi ile randevulaşan Batuhan Cimilli yakalanmamak için de plan yapıyor.

Kaçamak yaptığı Melisa Avuncan başka bir arkadaşlarının gelip onları almasını öneriyor. Ev ortamında buluşma kararı çıkıyor.

batuhan cimilli aldatma melisa avuncan kimdir
Batuhan Cimilli ve Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan İzmir'de buluşuyorlar. Ardından ikilinin Alaçatı Çeşme'den samimi görüntüleri yansıyor

İşte internete düşen Batuhan Cimilli ve Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan arasında geçen ses kaydı;

BATUHAN CİMİLLİ ALDATTIĞI KIZ MELİSA AVUNCAN KİMDİR?

Batuhan Cimilli 'nin haftasonu yaptığı İzmir kaçamağında 'sevgilim' diye hitap ettiği kızın adı Melisa Avuncan.

batuhan cimilli aldatma ses kaydi melisa avuncanBatuhan Cimilli sevgilisi ile İzmir'de kaçamak yaptı. Bu kaçamaktan başka fotoğraflar da yansıdı. O fotoğraflarda ise ikili hayli samimiydi.

Batuhan Cimilli kaçamak yaptığı Melisa Avuncan ile olan ses kaydında 'Hayatım buraya gelmek bir sıkıntı görünmek bir sıkıntı' diyor.