BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.434,75
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur ertelenen elemesi yapıldı kim elendi?

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı çıktı. Betülay Coşkun Kismetse Olur evinden elendi. Peki Kısmetse Olur evine yeni gelen kim Kanal D'nin değişen yayın akışı nasıl oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtını verecek eleme gecesi Ankara patlaması sebebiyle ertelenmişti. Kısmete Olur'un ertelenen bu elemesi bugün yapıldı ve elenen isim Betülay Coşkun oldu. Kanal D yayın akışı da bunun için değiştirildi.

Kısmetse Olur 13 Mart elemesi bugün Kanal D ekranlarında saat 12.45'deki yayınla izleyicinin önüne geliyor. Kanal D yayın akışı Kısmetse Olur için değişti.

KISMETSE OLUR KANAL D YENİ YAYIN AKIŞI

Kısmetse Olur'un Kanal D'de değişen yayın akışında elemeden sonra akşam da pazartesi günü yayını ertelenen bölüm saat 23.30'da ekrana getirilecek. Salı gününün yayını da çarşamba gündüz saat 12.45'te yayınlanacak. Kısmetse Olur bölümleri bir gün gecikmeli olarak ekrana gelecek. 20 Mart pazar günü ise haftanın elemesi saat 22.15'te gerçekleştirilecek.

KISMETSE OLUR'DAN BU HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un bugüne ertelenen finalinde Betülay Coşkun gelinler evinden, damatlar evinden ise Ali elenmesi istenen isimler oldu. 

Kısmetse olur evinde Nur ve Batuhan SMS birincisi oldu. 10 bin lirayı Batuhan alınca elenen kişi gelinler evinden Betülay Coşkun oldu. Betülay Coşkun Kısmetse Olur evine Adnan Kızıltaş'a talipli olarak gelmişti.

BETÜLAY'DAN SONRA 20 MART'TA ELENECEK İSİM BOMBA!

Kısmetse Olur'un ertelenen elemesinde Betülay Coşkun eve veda ederken ondan sonra elenecek isim de belli. 20 Mart pazar günü yapılacak olan Kısmetse Olur elemesinde gidecek isim de sızdı. Bu isim sosyal medyaya düşen iddialara göre Adnan Kızıltaş'ın gözden çıkardığı sevgilisi Ceyda Kırıcı olacak.

Ceyda Kırıcı'nın eleneceği finalde SMS birincisi yeniden barışacak olan Eser West ve Cansel Çördük olacak. Eser West çeki alan isim olurken elenen de Ceyda Kırıcı oluyor. Ceyda'nın kardeşi de sosyal medya hesabından 'Ablam elendi' diyerek bu bilgiyi doğruladı. Hatırlancağı gibi Ceyda'nın babası da geçen hafta Adnan Kızıltaş'a saydırmış ve kızını yarı yolda bırakmakla suçlamıştı.

ADNAN KIZILTAŞ YAPIMIN GÖZDESİ Mİ?

Adnan Kızıltaş eski sevgilisi Ceyda Kırıcı ile köprüleri atınca yapım ekibi hemen ona kapıyı gösterdi. Aynı şekilde Adnan kendisine talipli olarak gelen Betülay Coşkun'u da beğenmeyince o da yollandı. Adnan Kızıltaş yapım ekibinin torpilli ismi mi merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR'DAN ELENEN BETÜLAY COŞKUN KİMDİR?

Peki Kısmetse Olur evinden jet hızıyla elenen Betülay Coşkun kimdir kaç yaşında?

22 yaşında olduğunu belirten Betülay Coşkun; Adanalı ve İstanbul'da yaşıyor. Terazi burcu olan Betülay Coşkun, anaokulu öğretmenliği okuyor ve aynı zamanda stilistlik de yapıyor.


CEYDA KIRICI KİMDİR ESKİ SEVGİLİSİ UMUT KAYA İLE KLİP GÖRÜNTÜLERİ

20 Mart tarihinde yapılacak Kısmetse olur elemesinde gidecek isim ise Ceyda Kırıcı. Ceyda Kırıcı eski sevgilisi Umut Kaya ile klip görüntüleri ortaya çıkınca hedef oldu. Yapım ekibi ve Adnan Kızıltaş daha önce bu görüntüleri dert etmezken sonradan olay çok büyüdü. İşte Ceyda Kırıcı klip görüntüleri;