BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.501,18

Kişisel arzularımız ön plana çıkabilir.

Zihnimiz günlük yaşamın detayları ve ayrıntılı hesap gereken konularda zorlanabilir. Her türlü iletişim ve zihinsel efor gerektiren konularda dikkatli olmalıyız.

Bugün 2 Kasım Cuma... Venüs günündeyiz...

Aslan burcundaki Ay günün erken saatlerinde Jüpiter ve Venüs ile güçlü açılar yapacak. Güne özgüvenli ve coşkulu başlayabiliriz. Kişisel arzularımız ön plana çıkabilir.

Sabah 08:48’de Ay Başak burcuna geçecek. Değişen enerjilerle birlikte gün boyu iş ve özel yaşamımızda detay ve düzenlemelerle daha fazla ilgilenebiliriz. Ay sabah erken saatlerde Boğa burcundaki Uranüs ile uyumlu açıda olacak. Sabah saatlerinde işlerde hızlı ve pratik çözümler üretmemiz, zamanımızı verimli değerlendirmemiz mümkün. Bazı sürpriz gelişmeler de meydana gelebilir.

Öğle saatlerinde Ay, Yay burcundaki Merkür ile dik açı yapacak. Bu zaman zaman duygu ve düşüncelerimizde dengesizlik ve çatışma yaratabilir. Zihnimiz günlük yaşamın detayları ve ayrıntılı hesap gereken konularda zorlanabilir. Her türlü iletişim ve zihinsel efor gerektiren konularda dikkatli olmalıyız.

Akşam saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile uyumlu görünümde olacak. Duygusal dengemizi koruyabilir kendimizi güvende hissedebiliriz. Akşam saatlerinde gerek iş gerekse özel yaşamımızda daha istikrarlı hareket etmemiz mümkün.