BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.423,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırşehir'de bahar hazırlığı başladı

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci belediyenin bahar hazırlıklarını yerinde inceledi.

Abone ol

Kırşehir Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle kanalizasyon, yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vermesinin ardından Başkan Yaşar Bahçeci, çalışmaları mahalle sakinleri ile birlikte yerinde inceleyerek, vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, imar planında mevcut olan ve yıllardır açılmamış olan yaklaşık 2 kilometrelik yolun ve yaklaşık 3 kilometrelik kanalizasyonun imar planına uygun bir şekilde açıldığını söyledi. Ayrıca yolun açılmasından sonra ortaya çıkan imar adalarındaki parsellerinde değer kazanarak cazibeli bir hal aldığını belirten Bahçeci, "Kırşehir'i modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için alt yapı çalışmalarımız süratle devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelere yolların açılması ve mevcutların ise genişletilmesi gerekiyor. Bu yolların açılmasında tamamen vatandaşımızın rızasını alarak çalışıyoruz.

Bu da gösteriyor ki sizin niyetiniz hizmetse vatandaşınız size yardımcı oluyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir'dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi. Çukurçayır Mahallesi sakinleri ise yıllar sonra gerek kanalizasyon hattı çalışmaları, gerekse yol açma ve genişletme çalışmaları ile Belediye hizmetlerinin mahalleye gelmesinden oldukça mutlu olduklarını söylerken, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeciye teşekkür ettiler.