BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  GÜNCEL

Kiralık Aşk 49. bölüm son fragmanı yeni yayınlandı

Kiralık Aşk dizisinin beklenen 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralik ask dizisinin son bölümünde ne olacak 49. bölüm fragmanı sürprizle dolu oldu.

Abone ol

Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanını izlemek için dizinin sosyal medya hesaplarını takip eden izleyiciler bugün bekledikleri haberi aldılar. Ortaks Yapım Kiralık Aşk dizisinin son bölümünün fragmanını yayınladı. 

KİRALIK AŞK 49. BÖLÜM FRAGMANI DEFNE NE YAPACAK?

Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı günü geldi. Kiralık Aşk son bölümde Defne, Neriman'ın tehditleriyle köşeye sıkışmıştı. Neriman, Ömer'i dedesiyle barıştırmak için bir kahvaltı organize etmişti. Ömer'i gizlice o kahvaltıya götüren Defne son anda vazgeçecek mi? Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanını aşağıdaki playere tıklayarak izleyebilirsiniz.

KİRALIK AŞK HAKKINDA AÇIKLAMA

Ortaks Yapım Kiralık Aşk dizisinin 2. sezonda da Star TV ekranlarında olacağını duyurdu. 

Kiralık Aşk sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizimiz Kiralık Aşk, 2. sezonda da sizlerle olacak. Kanalımızla ve oyuncularımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde dizimize 2. sezonda da devem etme kararı almış bulunmaktayız. Bizi destekleyen tüm Kiralık Aşk izleyicilerine çok teşekkür ederiz."