BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.431,82
HABER /  GÜNCEL

Kilyos'ta İkinci El Festivali dünlenecek

Sarıyer Belediyesi ve Garaj Organizasyon işbirliğiyle düzenlenen İstanbul İkinci El Festivali, "Atma değerlendir. Tüketimi azalt mutlu ol."

Abone ol

Sarıyer Belediyesi ve Garaj Organizasyon işbirliğiyle düzenlenen İstanbul İkinci El Festivali, "Atma değerlendir. Tüketimi azalt mutlu ol." mottosuyla 11-12 Haziran 2016 tarihinde Kilyos Yeşilçiftlik Restoran’da düzenlenecek.

Dünya üzerindeki tüketme çılgınlığına karşı, varolanların yeniden değerlendirilmesine katkı sağlanmasını amaçlayan "Atma değerlendir" farkındalığı hızla yaygınlaşıyor. Bu amaçla Kilyos'taİstanbul İkinci El Festivali düzenlenecek.

Girişlerin ücretsiz olduğu festivalde ziyaretçiler gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalayacaklar.

Geçen yıl 10 bin kişinin ağırlandığı festivalde bu yıl da katılımın 10 binleri geçmesi hedefleniyor. Kendi adına satış yapan 250 standın bulunacağı festivalde antikacılar, tasarımcılar, ikinci el ürünlerini satan aileler, tanıtım amaçlı firmalar ve 12 farklı sivil toplum kuruluşu yer alacak.