BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kilis'te olay açıklama Füze menzilinin çok dışına çıktık!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, IŞİD'in saldırılarıyla ilgili olarak "Dün güzel bir haber aldık. Şuanda biz Allah'ın izniyle terör örgütü IŞİD'in füze menzilinin çok dışına çıktık" dedi

Abone ol

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, oda başkanları, kamu kurum müdürleri, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerine iftar verdi.

Başkan Hasan Kara iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayının rahmetinden feyizlenerek manevi hazla birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini söyledi. Terör belasını Ramazan Ayı suyu hürmetine ülkemizden def etsin diye konuşan Başkan Kara şunları kaydetti:

"Şunu da bilmemiz lazım; bu bölgede devlet olmamızı istemeyenlerin bize bir oyunu bu. Bir taraftan bakıyorsunuz terör örgütü PKK, bir taraftan bütün sol örgütler, bir taraftan PYD ve IŞİD bir taraftan da yurt içi ve yurt dışı tamamı Türkiye üzerine oynuyor. Hesap belli Türkiye bu bölgede söz sahibi olmasın. Ama bizim şunu yapmamız lazım bütün Osmanlı nasıl bütün ayak oyunlarına karşı bir cihan imparatorluğu olduysa biz de bu bölgede dimdik ayakta olacağız ve gönül coğrafyamız için umut olacağız. Ama bu çok kolay olmuyor. Bize düşen bela ve musibete karşı durmamız gerekiyor. Dün güzel bir haber aldık. Şuanda biz Allah'ın izniyle terör örgütü IŞİD'in füze menzilinin çok dışına çıktık. Rabbim bize bir daha o günleri göstermesin. Allah devletimize güç kuvvet versin. Çok şükür güçlü bir devletimiz ve hükümetimiz var ya bu sıkıntılara ve badirelere güçlü bir hükümet ve devlet olmasaydı. Ne hale gelirdik varın siz düşünün."