BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Kılıçoğlu Group'dan dayalı döşeli ev konsepti!

Konut alıcısını dayalı döşeli ev konseptiyle tanıştıran Kılıçoğlu, Merter ve Pendik projelerinde de tüketiciye mobilya ve eşya derdi yaşatmayacak.

Abone ol

İstanbul Sarıyer'de Senatör Gayrimenkul markasıyla hayata geçirdiği Panorama Life projesiyle "Dayalı döşeli ev konseptini" Türk gayrimenkul sektörüyle tanıştıran Kılıçoğlu Group, yeni konut projelerinde de bundan vazgeçmedi.

Dayalı döşeli ev konseptini İstanbul'un her yerine taşımaya kararlı görünen Kılıçoğlu Group, Sarıyer'den sonra Merter ve Pendik'teki projelerinde de müşterilerine mobilya ve eşya derdi yaşatmayan konutlar sunacak.

SIRA FABRİKADA

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talat Kılıç, Pendik'te E-5 üzerinde aldıkları 10 bin metrekarelik arsa üzerinde 350 konut yapacaklarını söyledi. Kılıç, projedeki konutların tamamını A'dan Z'ye dayalı döşeli olarak satacaklarını söyledi. Senatör Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçecek projenin 1+0, 1+1 tipi dairelerden oluşacağını belirten Kılıç, ön tarafta dükkânlara yer verilen projede 40 bin metrekare sosyal alanın da olacağını açıkladı. 3'er katlı 12 mağazanın banka ve outletlere ayrıldığını ifade eden Kılıç, Pendik'teki fabrika arazisinin dönüşümünü 60 milyon lira yatırımla gerçekleştireceklerini anlattı.

ÖNCÜLÜK ETTİK

Dayalı döşeli ev konseptinin ilk başlarda sektör tarafından yadırgandığı dile getiren Talat Kılıç, daha sonraki süreçte Panorama Life'ın sektöre öncü olduğunu ve ufkunu açtığını belirtti. 'Bavulunu Kap Gel' sloganıyla tanıttıkları konseptin insanların hoşuna gittiğini ve satışlarda önemli katkısı olduğunu ifade eden Kılıç, artık İstanbul'un çeşitli yerlerinde yapacakları küçük daireli projelerde bu konsepti uygulama kararı verdiklerini açıkladı. Konseptin 1+0, 1+1 tipi dairelerde uygulandığını, bu tür daireleri alanların, kiralayanların eşya almayı tercih etmediğini vurgulayan Talat Kılıç, "Netice itibarıyla insanlar hiç uğraşmadan anahtarını alıp dayalı döşeli bir daireye girmek istiyor" yorumunu yaptı.

6 AYDA YÜZDE 30 PRİM

Bu yıl 220 milyon lira değerinde 3 ayrı proje gerçekleştireceklerini ifade eden Kılıç, "Sarıyer'deki projemizde metrekaresi 5 binden satışa çıkan daireler, yüzde 30 arttı. Şimdilerde metrekaresi 6 bin 500 TL'den satılıyor" dedi.

220 MİLYON LİRALIK 3 YENİ PROJE

İstanbul Kartal'da Hukukçular Towers ve Kuriş Kule, Sarıyer'de Panorama Life ve Kozyatağı'nda Mermerler Plaza gibi projeleri hayata geçiren Kılıçoğlu Group, 2014 yılında 220 milyon liralık üç yeni yatırım yapmaya hazırlanıyor. Panorama Life'ta satışların yüzde 50'yi aştığını belirten Talat Kılıç, Merter'de de bir proje gerçekleştireceklerini belirtti. Talat Kılıç, Merter'de E-5 kenarında 20 dönümlük bir fabrika arazisinde 90 milyon lira yatırımla iki kule inşa edeceklerini, kulelerin birinde 150 ofis, diğerinde ise 250-300 kadar rezidans daire olacağını açıkladı.