BIST 9.683
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.426,39
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'a ne dedi hangi cevabı aldı?

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, teşekkür için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na gitti. İkili arasında neler konuşuldu?

Abone ol

BÜYÜK tartışmaların ardından CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Mansur Yavaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ile Mansur Yavaş arasında seçim sonuçlarına ilişkin ilginç diyaloglar yaşandı.

Sözcü'nün haberine göre, CHP'nin önceki gün yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Yavaş, dün öğleden sonra CHP Genel Merkezine gelerek Kılıçdaroğlu ile görüştü. Basına kapalı yapılan görüşmede Yavaş, Kılıçdaroğlu'na kendisine duyduğu güvenden dolayı teşekkür etti. 

31 MART'TA BAŞKANSINIZ... Kılıçdaroğlu'nun da Yavaş'a çalışmalarında başarılar dileyerek, "Ankara'yı alacağız Mansur Bey, 31 Mart akşamı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanısınız, şimdiden hayırlı olsun" dediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar zorlu bir mücadele döneminden geçileceğini de söyledi ve bu dönemde gerilimden uzak, herkesi kucaklayan bir stratejiyle çalışmaların sürmesi gerektiğini vurguladı.

BOYNUMUZUN BORCU... Mansur Yavaş da "Seçimi kazanmak benim boynumun borcu. Ankara'yı mutlaka alacağız" cevabını verdi.

KAMUOYUNA AÇIKLAYAMAYACAĞIMIZ HATALARIMIZ OLDU... Öte yandan Mansur Yavaş, Yeniçağ gazetesine verdiği röportajda, bu kez işi şansa bırakmayacaklarını belirterek, "Şimdi kamuoyuna açıklayamadığım bir sürü hatalarımız da oldu. O hataları not aldık. Bunları ortadan kaldıracak şekilde hazırlanıyoruz" dedi.