BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kılıçdaroğlu gelirse tükürüğe boğacaklar

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepkiler sürüyor. Denizli'de toplanan bir AK Partili, CHP binasına siyah çelenk koymak isteyince gerginlik çıktı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri üzerine AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından CHP İl Başkanlığı binası önüne siyah çelenk bırakılmasına bina önünde partili grubun toplanması nedeniyle polis tarafından izin verilmedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri kınamak amacıyla AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından Delikliçınar Meydanı'nda basın açıklaması düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı konuşmada Kılıçdardoğlu'nun bir kadına, bir anneye dil uzatarak ağza alınamayacak ifadeler sarf ettiğini belirtti.

Denizli'de CHP İl binası önüne siyah çelenk bırakmak isteyen AK Partililer ile onlara engel olmak isteyen CHP'liler arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan tartışma, polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

"SAKIN DENİZLİ'YE GELME..."

Zolan, "Kılıçdaroğlu, yarattığı kirlilikle gezmeye devam edecekse kendisi bilir. Ama şunu net olarak söylüyorum, ey Kılıçdaroğlu, sakın Denizli'ye gelme. Eğer gelirsen şunu bil ki buradaki hanım kardeşlerimiz sizi tükürükleri ile temizleyecek inşallah." dedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de Kılıçdaroğlu'nun, siyasetin kötü bir temsilcisi olduğunu, ona anladığı dilde cevap vermeye bile utandıklarını belirtti.

Partililer, sivili toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katıldığı basın açıklamasından sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Memur-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan ve diğer katılımcılar, CHP İl Başkanlığına siyah çelenk bırakmak üzere yürüyüşe geçti.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekipleri, CHP İl Başkanlığına giden sokağın girişine barikat kurarak geçişe izin vermedi.

Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Zolan ve Filiz'e CHP binası önünde partililerin toplandığını, karışıklığa meydan vermemek için grubun geçişine izin verilemeyeceğini belirtti. Bunun üzerine "Edep Ya Hu" yazılı siyah çelengi, polis barikatının yanına bırakan grup, dağıldı.

CHP binası önünde toplanan grup da Denizli İl Başkanı Teoman Sancar'ın yaptığı konuşma sonrası dağıldı.