BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,79
ALTIN 2.478,70

Kılıçdaroğlu FETÖ’den sonra Kandil’i de kucakladı!

Şehit analarını, babalarını, bacılarını ağlattın. Milyonlarca vatan evladının yüreğini bir kere daha sızlattın. Hiç olmadı,yakışık kaçmadı Kılıçdaroğlu!..

Beklenildiği gibi oldu ve Kılıçdaroğlu’nun “Adalet Yürüyüşü” 20. gününde HDP’lilerin katılımı ile farklı boyuta taşındı. Farklı boyut diyorum, dün de belirttim bu yürüyüş 19 günde beklenilenin üzerinde kamuoyundan destek ve sempati gördü ama bundan sonra böyle bir desteğin devam edeceğini pek söyleyemem.

Çünkü, artık Kılıçdaroğlu-Kandil birlikteliği resmileşti. Kandil’den gelen emir üzerine HDP’lilerin katılımı CHP’nin adalet yürüyüşünü bir anda bölücü terör örgütünün eylemi haline getirdi.

Öyle ya…

Polisimiz, askerimiz içeride PKK ile mücadele verecek sen o PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile İstanbul’a yürüyeceksin, hem de kol kola.

Öyle ya…

Askerimiz Afrin’de PYD ile savaşacak, sen PYD’nin destekçisi HDP’liler ile en önde yürüyeceksin, hem de gözümüzün içine baka baka.

Öyle ya...

Bir taraftan daha 16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkemizi eyaletlere bölme amaçlı olduğunu iddia ederek hayır kampanyası yürüteceksin, diğer taraftan ülkemizin doğusunda kağıt üzerinde ülke oluşturan HDP’li bölücülerle birlik olacaksın.

Öyle ya…

Bir taraftan Ergenekon Terör Örgütü mağdurlarına  sahip çıkacaksın, diğer taraftan onları adli  kumpaslarla mağdur eden  FETÖ ‘nün destekçileri ile yol arkadaşlığı yapacaksın…

                         //////                            ////// /                       ///////

Şimdi hiç olmadı Sayın Kılıçdaroğlu.

Hadi, 15 Temmuz  gecesi durumu anlayamadın, sokağa çıkıp bu halkla tankların üstüne yürümek yerine belediye başkanının evine saklandın.

Hadi,PKK’nın şehit ettiği evlatlarımızın cenaze törenleri için kalkıp da “Kandil’e yürüyelim arkadaşlar" demedin, diyemedin.

Hadi, Suriye sınırımızda Kürt devleti kurmak için çalıştıklarını defalarca deklare eden HDP’li vekillere sessiz kaldın.

Hadi, “Biz sırtımızı PYD’ye YPG’ye dayadık” diyen HDP’li vekillere "Sizin sırtınızı dayadığınız PYD benim düşmanım” diyemedin.

Ya şimdi?

Keşke, onlara “sizin bu yürüyüşte hem de bitmesine bir hafta kala ne işiniz var? Yürüyüşümü baltalamaya mı, bölmeye mi, eylemlerinize alet etmeye mi, provokote etmeye mi geldiniz ?” diyebilseydin …

Yürüyüşe Kandil’i katman demokratik, hak, adalet arayışı altında yaptığın  kamuoyu destekli yürüyüşü terör yürüyüşü haline getirmiştir. 

HDP’li vekillerle  girdiğin kol kola fotoğraf artık tarihin sayfalarından ziyade, hafızalara kazınan istenmeyen acı bir görüntüdür.

Şehit analarını, babalarını, bacılarını ağlattın. Milyonlarca vatan evladının yüreğini bir kere daha sızlattın.

Hiç olmadı,yakışık kaçmadı Kılıçdaroğlu!..