BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.383,86
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a yeni isim buldu!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalarda bakın Başbakan Erdoğan'a nasıl seslendi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Başbakan'ı sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu konuşmasında Erdoğan'ı 'Değerli Türk büyüğü' olarak nitelendirdi.

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a 'Recep Bey' demekten sıkılmış olmalı ki bugünkü grup toplantısında 'Değerli Türk Büyüğü' olarak seslendi. Ayrıca Kılıçdaroğlu Erdoğan'a daha öncede anlattığı Atatürk ve Erdoğan saati fıkrası ile gönderme yaptı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun anlattığı o fıkra;

Cennette birisi bakmış ki, duvarda milyarlarca saat var. 'Bunlar ne saatidir' diye sormuş. 'Dünyada herkesin bir saati var kardeşim, kim yalan söylerse onun saatinin yelkovanı oynuyor', diye cevap almış.

Bakmış ki, duvardaki bir saatin akrep ve yelkovanı 12'nin üzerinde durmuş. Ve 'bu kimin saati' demiş. 'Türkiye'de bir Mustafa Kemal var, hiç yalan söylemiyor, bu onun saati' demişler.

Sonra, Mao'nun, Lenin'in saati hangisi falan diye sorarken, 'Bizde bir de Tayyip Erdoğan vardı, onun saati hangisi' demiş. Melek de demiş ki; 'Vallahi onun saatini Azrail aldı. Biliyorsunuz, cehennem çok sıcak orada onu vantilatör olarak kullanıyormuş

DEĞERLİ TÜRK BÜYÜĞÜMÜZ

Bu sözleri söylediğim için darbeci diyorlar. Bir değerli büyüğümüz televizyonda konuşuyor. Bakın ne buyuruyor “Bunların için karacısı var denizcisi var. Yani neredeyse komuta kademesinde subayımız kalmıyor ya. Böyle şey olmaz” Günaydın beyefendi, yeni mi aklın başına geldi senin? “Bazı medya organları TSK’ya saldırının içine giriyorlar” Günaydın beyefendi. O davaların savcılığını üstlenen sen değil miydin? Nasıl oluyor da çark gündeme geldi.