BIST 9.540
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.491,41
GÜNCEL

Kılıçdaroğlu: Bizi tahrik etmek istiyorlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün dördüncü gününde yürüyüşe başlamadan önce basın açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu, 'Bizi tahrik etmek istiyorlar, kapılmayacağız' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Güvenpark'ta başlattığı "Adalet Yürüyüşü"nün dördüncü gününde yürümeye başlamadan önce basın açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bizi tahrik etmek istiyorlar, tahriklere kapılmayacağız. Yargıyla bizi tehdit etmek istiyorlar" dedi.


Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı basın açıklamasının satır başları şöyle; Biz bu ülkede darbecilerin (Yaşadığım dönemleri anlatıyorum) 70'lerde ne yaptılar 80'lerde ne yaptılar, 2017'lerde ne yaptılar bunların hepsini biliyoruz. Darbeciler tarihin karanlık sayfalarında yer almıştır.


Bu kadar eleştiriyorlar ancak "Bizim ülkemizde adalet var kardeşim niye yürüyorsunuz" diyemiyorlar. Çünkü onlar da biliyorlar adalet yok. Peki bu söylemlerin kaynağı nedir: acizlik ve zavallılık. Adalet için yürüyoruz biz adalete karşı değil.

Sitene Ekle