BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,70

Keyif ve konfor arayışı artıyor

Kişisel hırs ve arzularımız güçlenirken, maddi manevi zevklere odaklanabiliriz.

Bugün 7 Temmuz Pazar... Güneş günündeyiz...

Boğa burcunda ilerleyen Ay huzur ve güven arayışımızı arttırıyor.

Sabah erken saatlerde Ay, Kova burcundaki Mars ile dik açı yapacak. Ruh halimiz gergin ve huzursuz olabilir. Kaza ve sakarlıklara dikkat etmeliyiz. Eklem ve kaslarda hassasiyetler, boyun, omuz, baş bölgelerindeki ağrılar artabilir.

Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Merkür ve Akrep burcundaki Jüpiter ile gergin açılar yapacak.

Kişisel hırs ve arzularımız güçlenirken, maddi manevi zevklere odaklanabiliriz. Bu durum aşırı rahatlık ve tembellik yaratabilir. Ya da stres kaynaklı yeme, içme, para harcama gibi aşırılıklar gözlenebilir. İlişkilerde de bencil, sabit ve inatçı tavırlardan uzak durmalıyız.

Öğle saatlerinde kendimizi fazla zorlamadan, sakin ve dengeli olmak, keyif aldığımız aktivitelere zaman ayırmak daha doğru olabilir. Açık havada ve doğada zaman geçirebilir, güvendiğimiz ve sevdiğimiz insanlarla birlikte olabiliriz.

Akşam saatlerinde Boğa burcundaki Ay, Güneş ve Neptün ile uyumlu görünümde olacak. Bu ruhsal olarak bizi rahatlatabilir, güven ve huzur duyabiliriz. Aile ve yakınlarımızla duygusal paylaşımlarımız artabilir ve her alanda yaratıcı faaliyetler içerisinde olabilriiz.