BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22
HABER /  MAGAZİN

Kenan Işık bombası! Balkonda gördüler Kenan Işık ayağa kalkmış ama...

Kenan Işık'dan gelen son dakika haber sevinç yarattı. Kenan Işık'ın ayağa kalktığı ve artık balkona çıkabilecek duruma geldiği söyleniyor. Ancak sanatçının bir tarafı felçli.

Abone ol

Kenan Işık'tan yıllar sonra güzel haberler var. Tedavisi bir süredir evinde Kenan Işık ilk kez balkonda görüntülendi. Hayati fonksiyonları düzelen ünlü sanatçı, Bodrum'da bulunan yazlığının balkonuna çıktı.

Komşuları tarafından fotoğrafları ve videoları çekilen Kenan Işık'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ancak ünlü sanatçının görselleri medya ile paylaşılmadı.

Ayağa kalkıyor ama bir yanı felçli
Görgü tanıklarının aktardığına göre, Kenan Işık'ın sol tarafı felçli. Bu sebeple de ayakta tek başına duramıyor ve yürüyemiyor. Ancak ünlü sanatçının bir kişinin yardımıyla rahatlıkla hareket edebildiği söyleniyor. Görgü tanıklarının aktardığına göre sağlık durumu iyi olan Kenan Işık, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturabiliyor. Kenan Işık'ın zaman zaman aile için konuşmalara gülerek karşılık verdiği söyleniyor.



Kenan Işık’ın yazlıktan komşusu olan görgü tanığı şu bilgileri verdi:
-“Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum’da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum’da bulunan evinden ayrılarak İstanbul’a döndü”.

KENAN IŞIK'A NE OLMUŞTU?

Kenan Işık 21 Mart 2014 tarihinde İstanbul’da gittiği spor salonunda ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarpmış ve komaya girmişti. Ameliyat edilen Kenan Işık'ın kanama nedeniyle beyninde hasar oluşmuştu. Yürüyemeyip konuşamayan Kenan Işık'ın tedavisi bir süredir evinde devam ediyordu. Ünlü sanatçı ailesi dışında kimseyle görüşmüyordu.