BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.423,14
HABER /  POLİTİKA

Kemal Kılıçdaroğlunun ilginç şüphesi!

Paranoya Meclis'i de sardı. Herkes birbirinden şüpheleniyor. Son iddia CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

Abone ol

Ergenekon iddianameleriyle birlikte toplum her şeyden şüphe etmeye başladı.. Asker ve siviller arasındaki güven bunalımı siyasileri de etkiledi..

Vekillerde "dinlenme ve takip" şüpnhesi tavan yaptı. Kızılyay'da bulunan Emekli Sandığı binası Başbakanlık'a tahsis edildi, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu buradan Genelkurmay'ın izleneceğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu'nun bu şüphesini CHP Malatya milletvekili Ferit Mevlit Aslanoğlu Meclis gündemine taşıdı. Aslanoğlu Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e "Emekli Sandığı'nın 16 katlı binası gizli yazıyla Başbakanlık'a tahsis edilmiştir. Bu binanın takip ve izleme için kullanılacağı söyleniyor, bu doğru mudur?" diye sordu.

Maliye Bakanı ise verdiği yanıtta "Bu işlemin amacı Sosyal Güvenlik Kurumu binasının Başbakanlık binalarına yakın olmasıdır. Burada gizli saklı herhangi bir şey yoktur" açıklamasını yaptı.

Şimşek'in açıklamasından tatmin olmayan Kılıçdaroğlu, "Bu binanın tam karşısında Genelkurmay Başkanlığı var. Buradan da Genelkurmay izlenebilir. Bizim izleme ve takip yapılacağına dair duyumumuz var" diyerek bu konuda net açıklama yapılmasını istedi.