BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Kemal Doğulu'dan Ezgi Ünal'a saygısızlık fırçası!

İşte Benim Stilim All Star 26 Ekim 2015 Pazartesi günü yayınlanan 49. bölümünde Kemal Doğulu söylediklerinden dolayı Ezgi Ünal'ı eleştirdi.

İşte Benim Stilim All Star 26 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 49. bölümünde Ezgi Ünal'ın podyuma çıktığında söylediği sözler ortalığı karıştırdı.


Ezgi fütüristik konseptli eleme gecesinde arkadaşları tarafından kurtarılmadı ve elemeye çıktı. Gecenin sonunda jüri karşısına geçen Ezgi Ünal'a jüri fütüristik konseptini çok beğendiğini ve eğer yarışsaydı 10 Bin TL'lik ödülün sahibi olacağını söylemeleri üzerine Ezgi arkadaşlarının kostüme göre değil duygularına göre birini kurtardıklarını söyledi.


Çiğdem ise haftaiçi kötü olduğu için o ödülü Ezgi Ünal'ın haketmediğini söyledi. Nihal Candan ise eleme gecesinde kendisi arkadaşları tarafından kurtarıldığı için eleştirildi. Ayşegül ise Ezgi'nin kendisini sürekli tahrik ettiğini ve bu yüzden kendisinin antipatik göründüğünü iddia etti.


Daha sonra jüri karşısına geçen Ezgi, morali bozuk olduğu için geçen kötü kombinlerini beğendiğini söylemesi üzerine Kemal Doğulu'dan uyarı aldı.

Sitene Ekle