BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
MEDYA

Kehribar 10. bölüm 2. fragmanı

Kehribar dizisi 10. yeni bölümüyle 20 Mayıs 2016 Cuma akşamı ATV'de olacak. Kehribar'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kehribar 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 20 Mayıs 2016 Cuma akşamı ATV'de...


Orhan, yirmi yıldır çektiği hasretin her geçen gün kendini biraz daha fazla kavurduğunun farkındadır. Her gece gördüğü kabuslarında
hasret kaldığı sevgilisi Leyla'yı aramaktadır. Can düşmanı Musa, ummadığı bir an da Orhan'ın karşısına çıkacak ve geçen onca zamana rağmen soğutamadığı, vücudunun bir parçası haline gelmiş kinini Orhan'a kusacaktır.


Orhan, Musa ile karşılaşması sonucunda memleketten uzak kalmasının artık kimseyi koruyamayacağını fark eder. Ailesi, Musa'nın tehdidi altında ezilmektedir. Musa'nın sebep olduğu olaylar sonrası Orhan, Almanya'yı, kabuğu içine kapalı yaşadığı hayatını geride bırakır, memleketi Mudanya'ya döner ve geride kalan günlerden hesap sorar.


Yıllardır onu görmeyen, sevgilisi, ailesi, arkadaşları zamanın akışı içinde çok başka yerlere savrulmuştur. Orhan, hepsinden birer helallik almak isterken, sürükleyici bir intikam hikayesinin içinde ayakta kalama savaşı verecektir. Mudanya, Orhan ve Musa'nın yirmi yıl sonra yeniden kapışmasına sahne olur. Herkes tarafını seçer, Musa'nın arkasındakiler, Orhan'ın yanındakiler... Artık Mudanya iki parçaya bölünmüştür.

Sitene Ekle
Etiketler