BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Keçiören'de annelere spor salonu

Basınevleri Mahallesi'nde yaptırılan Hanımlar Spor Merkezi, Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak tarafından hizmete açıldı.

Abone ol

Keçiören Belediyesi tarafından Sosyal ve kültürel hizmetlere büyük önem veren Keçiören Belediyesi tarafından Basınevleri Mahallesi'nde yaptırılan Hanımlar Spor Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İçerisinde aerobik ve fitness başta olmak üzere birçok spor aktivitesinin yapılabilmesine imkan veren merkezin açılışına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak'ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda Keçiörenli katılırken, açılışın Anneler Günü'ne denk gelmesi de hanımlar için güzel bir hediye oldu.

Açılışta tüm hanımların Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Ak, seçim çalışmaları sırasında Basınevleri'nde oturan hanımlardan spor merkezi konusunda yoğun talepler aldıklarını belirterek, "Seçimlerde verdiğimiz sözü tutarak, burada oturan hanımlara hem spor yapabilecekleri hem de lokal gibi kullanacakları, bir araya gelebilecekleri bir merkez yaptık" dedi.

Eşi Hatice Ak ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte açılışı gerçekleştiren Başkan Mustafa Ak, daha sonra spor merkezini gezdi.
Anneler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Keçiören Huzurevi'nde kalan yaşlılar da unutulmadı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Anneler Günü dolayısıyla Keçiören Belediyesi Huzurevi'nde düzenlenen eğlence programında da yaşlılar seslendirilen türkülere eşlik edip halay çekerek gönüllerince eğlendiler.