BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,51
HABER /  DÜNYA

Kayserispor’dan Prosinecki yalanlaması

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, "Prosinecki’nin takımdan ayrılacağı iddiaları tamamen yalandır. Durum böyle iken medyanın sürekli b...

Abone ol

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, "Prosinecki’nin takımdan ayrılacağı iddiaları tamamen yalandır. Durum böyle iken medyanın sürekli bunu kaşıması anlaşılır gibi değil" dedi.
Başkan Recep Mamur, son günlerde Beşiktaş ile adı anılan ve sürekli gündemde tutulan Robert Prosinecki’nin yeni sezonda da Kayserispor’un başında olacağını söyledi. Başkan Recep Mamur, "Bize herhangi bir teklif gelmediği gibi hocamızla da yaptığımız görüşmelerde yeni sezonda birlikte çalışmamızda herhangi bir sıkıntının olmadığını biliyoruz. Hocamız da en son Hırvat basınından RTL’ye verdiği röportajda, Kayserispor ile sözleşmesinin devam ettiğini ve hiç bir kulüple anlaşmadığını söyledi. Durum böyle iken medyanın sürekli bunu kaşıması anlaşılır gibi değil" ifadelerini kullandı.

"FİKRET ORMAN DA ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ"
Recep Mamur, basında yer alan "Prosinecki yüzde 50 Beşiktaş’ta" haberlerin asılsız olduğunu da belirterek, "Bu haberler sonrasında dün Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüştüm, bunun doğru olup olmadığını sordum. Kendisi bana böyle bir şeyin kesinlikle doğru olmadığını, hatta bu tür dedikoduların kendisini de üzdüğünü bize iletti. Hal böyleyken her gün yeni dedikoduların üretilmesi bizleri de son derece üzmüştür" dedi.

"TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN"
Kayserispor Kulübü’nün son yıllarda her anlamda hep ileri gittiğini belirten Başkan Recep Mamur, "Teknik direktörümüz dahil hiç bir futbolcumuzu bırakma gibi bir durum söz konusu değil. Yeni sezonda Kayserispor daha iddialı, daha güçlü bir ekiple lige başlayacak ve yine ses getirecek bir takım olacaktır" şeklinde konuştu.
(İHA)