BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20
HABER /  DÜNYA

Kayserispor lidere bileniyor

Kayserispor, Süper Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından puan yada puanlarla dönmek istiyor.<br/>Kulüp...

Abone ol

Kayserispor, Süper Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından puan yada puanlarla dönmek istiyor.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde antrenmana çıkan yapan futbolcular, dayanıklık testinden geçti. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, teknik direktör Prosinecki de futbolcular ile yakından ilgilendi.
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Fenerbahçe maçından puanla dönmek istediklerini belirterek, "Özelikle son oynadığımız iki iç saha maçında yakaladığımız pozisyonlar ve iyi futbolumuz tatmin ediciydi ama bir türlü tabelayı değiştiremedik. Maalesef iki maçtan da birer puanla ayrılmak durumunda kaldık. İyi futbol oynamamıza rağmen üstümüzde bir şanssızlık var. Gol atamıyoruz, gol sıkıntısı çekiyoruz. Ümit ediyorum ki bunu İstanbul’da Fenerbahçe’ye karşı yaşadığımız şanssızlıklar bize şans olarak döner. Ligin ilk yarısında beklediğimiz puanları alamadık. Ümit ediyorum ki Fenerbahçe maçında puan ya da puanlar bizim hanemize yazılacaktır. Oynadığımız futbolun hakkı da budur" dedi.
Kayserispor, Süper Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşacak.
(İHA)