BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kaymakam köy köy geziyor

Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler, devlet-millet kaynaşması için gezilerinin devam edeceğini söylerek köylülerin sorunlarını dinledi.

Abone ol

Ziyaretlere, Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Jandarma Bölük Komutanı Tuncay Kaçak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salim Kaya, Akpınar Hastanesi Baş hekimi Güllü Akbaydoğan Dündar, İlçe Tarım Müdür Vekili İbrahim Yücekaya ve Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Yüksel Atalay katıldı.

Karaova köyüne ziyarette bulunan heyet, Karaova'da bilgilendirme faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler, yaptığı konuşmasında, devlet-millet kaynaşması için gezilerinin devam edeceğini bildirerek, "Aynı zamanda vatandaşların ve çiftçilerin bilgilendirilmesi için çalışmalara devam ediyoruz" dedi.
Akpınar Jandarma Bölük Komutanı Tuncay Kaçak'ta köylülerimizin emniyetli olmalarını için yapması gerekenlerden bahsederek, ahırlara alarm taktırmalarını ve köyde yapancı şahısların olduğunda muhakkak jandarmaya bilgi verilmesini istedi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Güllü Akbaydoğan Dündar, bölgede tularemi ve Kırım Kongo kanamalı ateşli hastalığının olmadığı söyleyerek, "Hastalıkla ilgili Akpınar köylerine bilgi veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Ziyarette, Karaova köyünün İlkokuluna yakın yerde sulama kanalının geçtiği için çocukların bu kanaldan koruyamadıkları belirten köylüler, bu yüzden kanalın okula yakın yerine 40 metrelik bir alanın kapatılmasını istedi.