BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  MEDYA

Kayıtdışı 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı Adnan ile Ali Kemal karşı karşıya

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kayıtdışı dün akşam 3.bölümüyle ekrana geldi. İzleyenlerin nefeslerini tuttuğu Kayıtdışı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kayıtdışı 4.yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Songül Öden, Dolunay Soysert ve Erkan Petekkaya'nın paylaştığı Kayıtdışı Fox Tv'de yayınlanmaya devam ediyor. Reyting sonuçları iyi gitmezse final yapacağı konuşulan Kayıtdışı 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Kayıtdışı dizisi 3. son bölümü ile dün akşam Fox'ta yayınlandı. Kayıtdışı'nda Zeynep konusundan dolayı Adnan ile Ali Kemal arasında büyük gerginlik yaşandı. Diğer yandan Ekrem'in Ali Kemal'e verdiği görev ne oldu? Kayıtdışı 4. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

KAYITDIŞI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Adnan, Ali Kemal’i alt etmek için, eline geçen büyük fırsatı kullanamasa da, izlediği görüntüler onu çok daha tehlikeli bir düşman konumuna getirir. Belçika’dan gelen elmasların sahibi Ekrem’i tehdit etmekte ve kuryesinin bulunması için Ekrem’i sıkıştırmaktadır. Ekrem kayıp kuryeyi bulması için Ali Kemal’i görevlendirir. Ali Kemal Zeynep’i kendine aşık etmek için hakkında araştırma yapmakta ve onun sempatisini kazanacak küçük romantik oyunlar oynamaktadır. Ali Kemal kendi kaçırdığı kuryeyi elmaslarla birlikte Ekrem’e teslim etmek zorundadır.