BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.325,93
HABER /  POLİTİKA

Kaybolan iki çocuk bulundu

İzmir'de, kaybolan 5 yaşında 2 çocuk, sabah erken saatlerde Buca'da yapılan ihbar üzerine bulundu.

Abone ol

Çocukların, gezmek için pazara gittikleri ve yollarını kaybettikleri belirtildi. Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde, Karabağlar 5044 Sokak'ta meydana geldi. Dilek Tuncer, oğlu Mertcan Tuncer ve oğlunun arkadaşı Oray Cangür'ü de alarak komşusu Emine İbiş'in evinde gitti. Evde bir süre oturan çocuklar, daha sonra sokağa çıktı. Çocukları sokakta bulamayan Dilek Tuncer, durumu polise bildirdi.

Bütün gece çocukları arayan polis, sabah erken saatlerde gelen bir ihbarla tekrar harekete geçti. İhbarcı kadının evine gedin ekipler, Mertcan Tuncer ve Oray Cangür'le karşılaştı. İsmi açıklanmayan kadın polise verdiği ifadede, çocukları pazar dönüşü yolda gördüğünü ve evi tarif edemedikleri için evine götürüp yemek yedirdiğini söyledi.

Genç kadın, ayrıca çocukları bulduktan sonra polisi arayarak ihbar ettiğini, ancak polislerin eve gelmediğini iddia etti. Anne ve babalarına büyük korku yaşatan 2 çocuk, pazara gittiklerini ve kayboldukları için kadının evinde kaldıklarını söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.