BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  MEDYA

Kaya Çilingiroğlu Acun'u fena bombaladı

TV8'i satın alarak medya patronluğuna adım atan Acun Ilıcalı yeni kanalında bir takım değişikliklere imza atmış ve Telegol programını yayından kaldırmıştı.

Abone ol

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalını satın almasından sonra yayın hayatına son verilen Telegol programının yorumcularından Kaya Çilingiroğlu, Ilıcalı için twitter hesabından çok sert ifadeler kullandı.

Kaya Çilingiroğlu, Acun Ilıcalı'ya sosyal medya üzerinden adeta ateş püskürdü. "Ilıcalı Tv8'den gönderilen herkes tazminat aldı diyor ama Telegol ekibi unutuldu" derken, "Sen tuvalete uçakla git, insanlar evde beş parasız" ifadelerini kullandı.

BOYALI SAÇLI PATRON!

Çilingiroğlu'nun hedefinde TV8'in eski patronu MNG Holding sahibi Mehmet Nazif Günal da vardı. Kaya Çilingiroğlu, Günal'ı adeta tehdit etti;

-TV 8 in boyalı saçlı eski patronu ya sözleşmeli kovduğun insanların tazminatını ödersin yada ipliğin pazara çıkar sana 12 saat!!!!!

MESELE YÜKLÜ TAZMİNAT
Kaya Çilingiroğlu'nu böylesine öfkelendiren dahil olduğu Telegol ekibinin TV8 ile yaptığı ağır maddeleri olan özel sözleşme. Serhat Ulueren kovulduktan sonra MNG Holding'in patronu Günal ile konuşmuş ve o sözleşmeyi hatırlatmıştı. Söylendiğine göre anlaşma bir kişiyi zengin edecek kadar yüklü maddi tazminatlar içeriyordu. MNG ise şimdiye kadar Ulueren ile ekibine sadece normal tazminatlarını ödedi, söz konusu anlaşmanın tazminatını ise vermedi.


Kaya Çilingiroğlu'nun tweetleri şöyle:


kaya çilingiroğlu TV8 tweetleri.png 


Ilıcalı, daha önce Telegol'ün TV8'de yayın hayatına devam etmesi için Erman Toroğlu'nun kadrodan ayrılmasını istemiş ve Toroğlu'nun 1 yıllık maaşının ödenmeye devam edeceğini de belirtmişti.