BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
HABER /  SPOR

Kartaldan Cimboma destek

ULEB Cup ta iki Türk takımını karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Galatasaray oldu. Beşiktaş maç sonrası "desteğimiz Galatasaray" dedi.

Abone ol

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özer, ''Oyuncularımla verdikleri mücadele ve aldıkları galibiyet nedeniyle gurur duyuyorum. Hedefimiz, şimdi burada final oynamayı da başarmak'' dedi.

ULEB Kupası Çeyrek Finali'nde Galatasaray Cafe Crown'un, Beşiktaş Cola Turka'yı 61-60 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Murat Özer, Beşiktaş Cola Turka'yla oynadıkları karşılaşmanın zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini belirterek, ''Bunun zorlu bir maç olacağını biliyorduk. 14 sayı öne geçmemize karşın Beşiktaş, özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla maça ortak oldu. Ancak, takım arkadaşlarının da yardımıyla Cüneyt'in son 3 sayılık basketi sayesinde, Galatasaray Cafe Crown'a final four yolu açılmış oldu'' diye konuştu.

Cumartesi günü yarı final oynayacaklarını hatırlatan Özer, İspanyol ekiplerini daha önce yaptıkları maçlardan da tanıdıklarını, ancak hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Özer, oyun ve ekibinin gidişatından memnun olup olmadığına ilişkin bir soruyu ise, ''Galatasaray Cafe Crown'u değerlendirirken belirli şeyleri gözden uzak tutmamak lazım. Bütün web sitelerinde, bizim bu turu geçme şansımızın yüzde 25 olduğu ileri sürülüyordu. Öncelikle bunu unutmamalıyız. Oynanan oyunun da tabii ki önemi var. İlk devrede güzel oynadık. Ama önemli olan sonuca gidebilmektir. Çünkü tek tek maç oynuyoruz. Galatasaray Cafe Crown olarak biz son 10 yılda ilk defa ULEB Kupası oynuyoruz. Beşiktaş ise yanılmıyorsam bu kupada üçüncü senesinde. Bu anlamda biz genç ve tecrübesiz sayılırız. Tabii ki hatalarımız olmuştur. Ama ekibimle gurur duyuyorum'' yanıtını verdi.

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman ise kötü bir oyun oynadıklarını ifade ederek, ''Bundan sonra Galatasaray'ı destekliyoruz. Galatasaray'ı tebrik ediyorum'' dedi.

Ataman, ''Maçın genelinde iyi oynamadık. Bu sezonun en kötü oyununu oynadık. İkinci devre savunmamızı sertleştirip hücumda normal oyun düzenimize geçtik. Ama maçın en kritik anında önemli bir hata yaptık. Rakibimizin son atağında, faul yapıp maçı uzatmaya götürebilirdik. Sonuç itibarıyla kaybettik'' diye konuştu.