BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kardeşliğimiz daha da pekiştirilsin

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, eşit vatandaşlık temelinde bütün sorunların çözülmesini istediklerini söyledi.

Abone ol

Diyarbakır ve Batman'daki gezilerinin ardından dün gece Siirt'te gelen AK Partili 45 milletvekili, kent merkezi ile ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın ve beraberindekiler, il merkezinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

SİLAHA GİDEN PARA BÖLGE EKONOMİSİNE HARCANACAK

Bir çay bahçesinde vatandaşlarla çay içen Aydın, burada yaptığı konuşmada, "Artık bu acıların bitmesini istiyoruz. Çanakkale ve Malazgirt'ten beri kardeşçe yaşıyoruz. Eşit vatandaşlık temelinde bütün sorunların çözülmesini istiyoruz. Türkiye'de demokratikleşme yolunda çok ciddi adımlar atıldı, atılmaya devam ediyor. Artık bu kardeşliğimizin eskiden daha güçlü pekiştirilmesini istiyoruz. Silaha giden para artık bölgenin ekonomisine harcanacak" dedi.

Esnaflardan Fikri Ertaş da, barış ve kardeşliğin olmasını, acıların dinmesini istediklerini vurgulayarak, "Başbakanımıza inanıyoruz. Keşke CHP ve MHP milletvekilleri de gelseler. Onları da burada bağrımıza bassak ve geçekten de insanların buralarda ne şekilde barışı istediklerini, sürecin güzelce devam etmesini kendi gözleriyle göreceklerdir. İnşallah süreç barışla sonuçlanır ve hepimiz refaha kavuşuruz. Bu süreç başladığından bu yana gözümüz gönlümüz açılmış, dünyaya daha güzel bakıyoruz. Daha neşeliyiz, daha zevkliyiz, geleceğe daha güzel bakıyoruz. İnşallah bu süreç bu şekilde devam eder" diye konuştu.

Siirtli Fadile Ay ise milletvekillerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, "Size ve Hazretti Muhammed'in bütün ümmetine dua ediyorum. Allah yardımcınız olsun, bu ateşe bir su dökün, bu kanı durdurun. Barış ve kardeşlik istiyoruz. Başım gözüm üstüne geldiniz, hepiniz benim oğullarımsınız" şeklinde konuştu.