BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,03
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

KARDER'den 6. Aladağ Şenlikleri

Karabük Kalkınma ve Dayanışma Derneği (KARDER) tarafından organize edilen 6. Aladağ Şenliklerine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Abone ol

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Orman Genel Müdürü Osman Kahveci ile vatandaşların katıldığı şenliklerde bir konuşma yapan KARDER Başkanı Tuncay Özcan, "Kaldığımız yerden sloganı ile yeniden canlandırdığımız ve daha önce yüz akı ile 5 şenlik organizasyonunu başardığımız Aladağ Şenliklerinin 5 yıl aradan sonra tekrar bu yıl 6.'sını yapıyoruz" dedi.

Şenliğin bundan sonra Karabük festivali haline gelinceye kadar hiç bıkmadan ve bırakmadan her yıl gerekli sorumluluğu yerine getirerek çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Özcan, şunları söyledi: "Aladağ Şenliklerini kentimizin tüm kurumlarıyla sahiplenir halde Karabük ile paylaşmak arzusundayız. Çok katılımlı festival haline geldiğinde kentimiz ülke genelinde ve uluslar arası alanda tanıtımı ve sunuşu ile ilgili ciddi avantaj kazanacaktır.

Şenlik sürecimizin festival ile tamamlanması demek kentimizin yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile tanımlanabileceği ve tanıtılabileceği turizm alanında da kendisini pazarlayabileceği bir yapıya bürünmesi demektir."

Konuşmaların ardından çeşitli etkinlik ve Kültür Bakanlığı ses sanatçılarının ardından sahneye çıkan sanatçı Mustafa Keser de davetlileri coşturdu.

Sahnede şarkılarının yanı sıra fıkralar anlatan ünlü sanatçı, "Bazen televizyonda şehir isimleri ile fıkralar anlatıyorum" dedi.

Mustafa Keser mikrofon sesinin ve tizinin biraz daha açılması uyarısında bulunurken "Vatandaş bizi Yaşar Özer'e benzetmesin de" ifadelerini kullandı. Şenlik konserin ardından sona erdi.